Våra värderingar

På AniCura delar vi ett antal grundläggande värderingar som vår verksamhet vilar på. Denna gemensamma värdebas är inte bara utformad för våra medarbetare. Syftet är framför allt att du och ditt djur ska få bästa tänkbara bemötande och vård.

Tillsammans

Tillsammans kan vi mer. Genom samarbete och kunskapsutbyte, både lokalt och över nationsgränser, kan vi driva utvecklingen av specialiserad djursjukvård framåt. Vi förenas i vårt engagemang för djurens bästa, en glädje och passion att arbeta med djur samt vår erfarenhet av hur vi kan hjälpa våra patienter på bästa sätt. Tillsammans kan vi erbjuda de samlade kunskaperna hos ett flertal specialister inom alla områden. Vi är en trygg partner till dig som djurägare.

Eget ansvar

Varje medarbetare på AniCura har ett eget ansvar för att ge bästa möjliga djursjukvård och bemöta varje kund efter dennes behov, för att ta initiativ och se möjligheter till utveckling och förbättring. När du är i kontakt med oss ska du kunna känna att både du och ditt djur blir väl omhändertagna.

Trygghet och omtanke

Vi arbetar med omsorg, trygghet och omvårdnad. Vi visar medkänsla för alla djur och djurägarens situation. Varje patient och djurägare möts med respekt vid varje tillfälle, oavsett små eller stora bekymmer.

Kompetens och utveckling

Vi är en modern organisation och hög kvalitet är viktigt för oss. Vi vet att framtiden ligger i ständig utveckling och förbättring. Därför arbetar vi aktivt med vidareutbildning för våra medarbetare såväl som med forskning samt investeringar i veterinärmedicinsk utrustning. Vi vill kunna erbjuda ditt djur det bästa inom djursjukvård, en vård baserad på de senaste rönen.

Rakt och ärligt

Vi strävar efter att ha en god arbetsmiljö, där alla trivs, känner trygghet och har möjlighet att utvecklas. Genom tydlig kommunikation och respekt för varandra skapar vi goda förutsättningar för att nå våra mål. Vi tror att en behaglig och trygg arbetsmiljö hjälper våra medarbetare att kunna ha dig och ditt djur i fokus.

Vår vision

AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”.
Läs mer om vår vision

Lediga tjänster

Vill du arbeta tillsammans med oss på AniCura? Här hittar du våra lediga tjänster.
Gå vidare till lediga tjänster

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.