Se till att din äventyrare kommer hem igen

1 januari 2023 blir det lag på att alla katter i Sverige måste ID-märkas och registreras i Jordbruksverkets register. Lagen gäller både inne- och utekatter. Är din katt inte märkt än, vi hjälper dig på närmsta AniCuraklinik!
Hitta närmsta klinik & boka ID-märkning

Vad betyder den nya lagen om ID-märkning för katter?

Nu blir det lag på att alla katter måste ID-märkas och registreras i Jordbruksverkets register. Lagen gäller alla katter i Sverige och har du tidigare haft din katt registrerad i ett annat register måste du nu registrera katten hos Jordbruksverket. Registret hos Jordbruksverket öppnar 2 januari 2023 men du kan redan nu förbereda med att ID-märka din katt.

Läs mer om lagen och registret hos Jordbruksverket

Boka tid för ID-märkning

Hitta din närmsta AniCuraklinik och boka tid för märkning av din kisse. Vi hjälper dig att ID-märka din katt men chip eller tatuering, registreringen hos Jordbruksverket gör du sedan själv med hjälp av BankID.
%

Vad önskar sig din katt i julklapp?

Även om vi tycker att en ID-märkning är årets julklapp till din älskade katt finns det många katter som redan är ID-märkta! Självklart ska kissen få en julklapp ändå, kika in i vår webbshop där du hittar allt från kattfoder till kattleksaker och annat kattvänligt.
Till kattens bästa julklappar

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.