Patient hos oss

På AniCura är vår första prioritet veterinärmedicinsk kvalitet. Här görs inga kompromisser. Vi är stolta över vårt goda renommé och investerar kraftigt för att stärka vår samlade kompetens och erbjuda tillgång till toppmodern utrustning.

Vi vet att våra kunder vill ha mer än bara bra kvalitet.

Lika viktigt är att du och ditt djur känner er välkomna och trygga hos oss. Därför tar vi oss alltid tid att förklara och lugna, så att du som djurägare är delaktig i vad som händer och sker. Inom AniCura satsar vi också mycket på hög tillgänglighet. Både i form av nattöppna akutmottagningar och jourtelefonrådgivning, men också genom välsorterade butiker som erbjuder produkter för såväl friskvård som förebyggande vård. Det tycker vi är en bra service mot våra kunder.

Hos oss finns hög kompetens.

Bland vår personal finns en stor andel djurslagsspecialister, ämnesspecialister och Europeiska specialister (Diplomates). Ibland arbetar till och med all spetskompetens inom vissa ämnesområden inom AniCura. Ett flertal personer hos oss bedriver också forskning och håller i utbildningar. AniCura är idag en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa.

Vi gör allt i vår makt för att vara drivande och i framkant inom världens främsta djursjukvård.

Hitta din närmaste klinik

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.