Grattis till din nya valp!

Vilken spännande tid du har framför dig! Första tiden med en valp är en glädjefylld upplevelse där du lär känna din nya familjemedlem och växer in i din roll som hundägare. Men det kan också vara lite utmanande, med oförutsägbara beteenden, ett visst mått av oro och många frågor. Valpar är underbara, men kräver också ett stort ansvar. Vi är här för att hjälpa dig till det bästa livet med din nya vän.

Valpguiden - En tass i taget

Vi stöttar dig gärna i din nya roll som valpägare. I den här mobilvänliga guiden har vi samlat fakta och råd om hur du får ett tryggt och givande liv med din lurviga familjemedlem.

En digital valpskola för dig och din valp

I AniCuras digitala valpskola erbjuder vi dig som ny, eller framtida hundägare, vägledning i hur du tar hand om din fyrbenta familjemedlem. I ett månatligt nyhetsbrev får du användbara tips och råd som hjälper dig att skapa det bästa livet för dig och din valp. Registrera din valp idag och få 20 % rabatt på ett butiksköp. I nyhetsbrev två för du även en rabattcheck på din valps nästa vaccination.
Läs mer om detta
1

Vaccinationsexpert?

Hur mycket vet du om din valps vaccinationsschema? Vad rekommenderas, när och varför ska du vaccinera din hund och mot vad?

  1. Gör vårt quiz och ta reda på din kunskapsnivå

  2. När ska valpar vaccineras?

  3. Vilka sjukdomar vaccinerar du din hund mot?

  4. Hur ofta ska din hund vaccineras?

  5. Om din hund får en sjukdom, kommer vaccinet att bota hunden?

  6. Varför är det viktigt att vaccinera din hund?

Att välja hundras

Vilken hundras passar dig?

Alla hundar kräver ett stort ansvar, sällskap och stimulans. Men olika raser har olika behov. Prova vår rasväljare för att ta reda på vilken hund som passar dig och din livsstil!

Äntligen, din nya valp är här!

Det är dags att lära sig mer om hur du blir den bästa möjliga hundägaren du kan vara! Vi vet att det kommer att finnas utmaningar och frågor på vägen, och vi är här för att hjälpa dig.
Läs fler artiklar och råd om hur du tar hand om din valp på bästa sätt

Hundägare - en rolig och utmanande uppgift

Valpar är underbara, ingen tvekan om det. Men livet med en valp innehåller också några oförutsägbara situationer...

Vi finns här för dig och din nya bästa vän💛

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.