Grattis till din nya valp!

Vilken spännande tid du har framför dig! Första tiden med en valp är en glädjefylld upplevelse där du lär känna din nya familjemedlem och växer in i din roll som hundägare. Men det kan också vara lite utmanande, med oförutsägbara beteenden, ett visst mått av oro och många frågor. Valpar är underbara, men kräver också ett stort ansvar. Vi är här för att hjälpa dig till det bästa livet med din nya vän.

Anmäl dig och din valp till vår digitala valpskola

I vår valpskola får du en digital valpguide där vi samlat fakta och råd om allt du behöver veta för att ta hand om din nya familjemedlem på bästa sätt. Du får även månatliga nyhetsbrev fulla med nyttig information samt rabattkuponger.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke via länkar i våra meddelande.
Du kan ta reda på hur AniCura och vår ägare Mars Petcare samlar in och behandlar dina personuppgifter, kontakta oss med frågor om integritet och dataskydd samt utöva dina rättigheter via Mars Sekretesspolicy.

Jag förstår att Mars under veterinärbehandlingen av mitt husdjur kommer att samla in information om mitt husdjur och dess behandling och jag godkänner att Mars lagrar och använder denna information efter behov för att stödja Mars Petcare-familjens pågående insatser för att förbättra livet för husdjur och husdjursägare och för att förbättra våra produkter och tjänster.

1

Vaccinationsexpert?

Hur mycket vet du om din valps vaccinationsschema? Vad rekommenderas, när och varför ska du vaccinera din hund och mot vad?

  1. Gör vårt quiz och ta reda på din kunskapsnivå

  2. När ska valpar vaccineras?

  3. Vilka sjukdomar vaccinerar du din hund mot?

  4. Hur ofta ska din hund vaccineras?

  5. Om din hund får en sjukdom, kommer vaccinet att bota hunden?

  6. Varför är det viktigt att vaccinera din hund?

Att välja hundras

Vilken hundras passar dig?

Alla hundar kräver ett stort ansvar, sällskap och stimulans. Men olika raser har olika behov. Prova vår rasväljare för att ta reda på vilken hund som passar dig och din livsstil!

Äntligen, din nya valp är här!

Det är dags att lära sig mer om hur du blir den bästa möjliga hundägaren du kan vara! Vi vet att det kommer att finnas utmaningar och frågor på vägen, och vi är här för att hjälpa dig.
Läs fler artiklar och råd om hur du tar hand om din valp på bästa sätt

Hundägare - en rolig och utmanande uppgift

Valpar är underbara, ingen tvekan om det. Men livet med en valp innehåller också några oförutsägbara situationer...

Vi finns här för dig och din nya bästa vän💛

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.