Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Grattis till din nya valp!

Vilken spännande tid du har framför dig! Första tiden med en valp är en glädjefylld upplevelse där du lär känna din nya familjemedlem och växer in i din roll som hundägare. Men det kan också vara lite utmanande, med oförutsägbara beteenden, ett visst mått av oro och många frågor. Valpar är underbara, men kräver också ett stort ansvar. Vi är här för att hjälpa dig till det bästa livet med din nya vän.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke via länkar i våra meddelanden eller genom att kontakta oss på optout@anicura.se. Du kan ta reda på hur AniCura och vår ägare Mars Petcare samlar in och behandlar dina uppgifter, kontakta oss med frågor om integritet och utöva dina rättigheter via Mars Sekretesspolicy.

Valpguiden & Valpskolan - En tass i taget

Vi stöttar dig gärna i din nya roll som valpägare. I den här mobilvänliga guiden har vi samlat fakta och råd om hur du får ett tryggt och givande liv med din lurviga familjemedlem. Genom vår valpskola får du även digitala nyhetsbrev valpens första år.
1

Vaccinationsexpert?

Hur mycket vet du om din valps vaccinationsschema? Vad rekommenderas, när och varför ska du vaccinera din hund och mot vad?

  1. Gör vårt quiz och ta reda på din kunskapsnivå

  2. När ska valpar vaccineras?

  3. Vilka sjukdomar vaccinerar du din hund mot?

  4. Hur ofta ska din hund vaccineras?

  5. Om din hund får en sjukdom, kommer vaccinet att bota hunden?

  6. Varför är det viktigt att vaccinera din hund?

Att välja hundras

Vilken hundras passar dig?

Alla hundar kräver ett stort ansvar, sällskap och stimulans. Men olika raser har olika behov. Prova vår rasväljare för att ta reda på vilken hund som passar dig och din livsstil!

Äntligen, din nya valp är här!

Det är dags att lära sig mer om hur du blir den bästa möjliga hundägaren du kan vara! Vi vet att det kommer att finnas utmaningar och frågor på vägen, och vi är här för att hjälpa dig.
Läs fler artiklar och råd om hur du tar hand om din valp på bästa sätt

Hundägare - en rolig och utmanande uppgift

Valpar är underbara, ingen tvekan om det. Men livet med en valp innehåller också några oförutsägbara situationer...

Vi finns här för dig och din nya bästa vän💛

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.