Tillsammans för djurens bästa

AniCura består av noggrant utvalda djursjukhus och djurkliniker. Alla verksamheter genomgår en omfattande utvärdering innan de blir en del av vår familj. På så vis kan du som djurägare vara säker på att du får högsta möjliga vårdkvalitet och trygghet varje gång du besöker oss.

Kunskap och yrkesstolthet

På AniCura förenas alla veterinärer och djursjukskötare i gedigen kunskap och utbildning samt en sann passion att arbeta med djur. Vi är stolta över förtroendet vi får varje dag, året runt och förvaltar det på bästa sätt. Eftersom vi samarbetar internt har varje veterinär och djursjukskötare tillgång till kunskap och erfarenhet hos tusentals kollegor. Finns inte rätt expertis på det djursjukhus eller djurklinik du besöker, är den bara ett telefonsamtal bort. Vi ser alltid till djurets bästa. Vi har inga regler om att endast remittera inom AniCura. Finns rätt kompetens hos annan verksamhet remitterar vi självklart dit.

Mer tid för ditt djur

Att ingå i ett stort nätverk av djursjukhus och kliniker, med stabila ägare, innebär möjlighet att effektivisera administration och inköp, som annars tar viktig tid från patienterna. Det innebär också att resurser kan fördelas internt så att även mindre djurkliniker kan hålla högre vårdkvalitet tack vare bättre medicinsk utrustning, regelbunden personalutbildning och upprustning av lokaler. Viktiga detaljer som i slutändan kommer dig som djurägare och ditt djur tillgodo.

Från omplåstring till avancerad specialistsjukvård

Tack vare våra satsningar på personal och högkvalitativ djursjukvård lockar vi till oss de främsta specialisterna i branschen, såväl som andra duktiga veterinärer och djursjukskötare. Vi kan därför erbjuda allt från enklare bassjukvård till avancerad diagnostik och kirurgi. För dig som djurägare innebär det fler valmöjligheter, där vår kunniga personal alltid står redo att diskutera olika vårdalternativ. Ingen vård sker utan ditt medgivande.

Framtidens djursjukvård

AniCura har sedan 2011 haft förmånen att besökas av fler och fler patienter för varje år. Vi är övertygade om att en av anledningarna till detta är att våra kunder uppskattar vår kvalitet, service och den omfattande satsning på utveckling som sker inom AniCura. Genom samarbete, gemensam infrastruktur, modern utrustning och spetskompetens utvecklar vi tillsammans framtidens djursjukvård.

Hitta din närmaste klinik

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.