Grattis till nykomlingen!

Du har verkligen en spännande tid framför dig! Den första tiden med en kattunge är en glädjefylld upplevelse där du lär känna din nya familjemedlem och växer in i din roll som kattägare. Men det kan också vara lite utmanande, med oförutsägbara beteenden, en viss oro och många frågor. Kattungar är bedårande, men också ett stort ansvar. Vi är här för att hjälpa dig till det bästa livet med din nya vän.

Anmäl dig och din kattunge till vår digitala kattungeskola

I vår kattungeskola får du en digital kattungeguide där vi samlat fakta och råd om allt du behöver veta för att ta hand om din nya familjemedlem på bästa sätt. Du får även månatliga nyhetsbrev fulla med nyttig information samt rabattkuponger.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke via länkar i våra meddelande.
Du kan ta reda på hur AniCura och vår ägare Mars Petcare samlar in och behandlar dina personuppgifter, kontakta oss med frågor om integritet och dataskydd samt utöva dina rättigheter via Mars Sekretesspolicy.

Jag förstår att Mars under veterinärbehandlingen av mitt husdjur kommer att samla in information om mitt husdjur och dess behandling och jag godkänner att Mars lagrar och använder denna information efter behov för att stödja Mars Petcare-familjens pågående insatser för att förbättra livet för husdjur och husdjursägare och för att förbättra våra produkter och tjänster.

Kattungar quiz

Vaccinationsexpert?

Hur mycket vet du om din kattunges vaccinationsschema? Vad som rekommenderas, när och varför du ska vaccinera din katt och mot vad?

  1. Gör vårt quiz och ta reda på din kunskapsnivå

  2. När får kattungen sin första vaccination?

  3. Vilka sjukdomar vaccinerar man katter mot?

  4. Hur ofta behöver din katt vaccineras?

  5. Behöver innekatter vaccineras?

  6. Varför är det viktigt att vaccinera din katt?

  7. Om din katt drabbas av en sjukdom, kommer ett vaccin att bota den?

Äntligen är din kattunge här!

Det är dags att lära sig mer om hur du blir den bästa möjliga kattägaren. Vi vet att det kommer att finnas utmaningar och frågor längs vägen, och vi är här för att hjälpa dig.
Läs fler tips om hur du tar hand om din kattunge

Kattägare – en rolig och utmanande uppgift

Kattungar är underbara, ingen tvekan om det. Men livet med en kattunge innehåller också en del oförutsägbara situationer…

Lär dig mer om din nya familjemedlem!

Vi finns här för dig och din nya bästa vän! <3

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.