Vår vision

AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.

Tillsammans

Vi är en unik familj av noga utvalda djursjukhus och djurkliniker med medarbetare som alla förenas i ett genuint djurintresse och passion för att arbeta med djur.

Vår övertygelse är att vi endast genom ett nära samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenheter inom olika ämnesområden kan skapa en ännu bättre djursjukvård i framtiden. Därför sker en ständig kunskapsdelning, såväl mellan medarbetare, som mellan djursjukhus, kliniker och regioner.

För dig som djurägare innebär detta att när du söker vård för ditt djur hos AniCura får du tillgång till ett stort nätverk av veterinärmedicinsk kompetens. Oavsett om du besöker ett av våra större djursjukhus eller din lokala veterinärmottagning är expertkunskapen för även de ovanligaste tillstånd aldrig mer än ett telefonsamtal bort.

Kvalitet

Vår första prioritet är veterinärmedicinsk kvalitet - här finns inget utrymme för kompromisser.

För oss innebär detta att vi erbjuder en djursjukvård av högsta kvalitet, där våra medarbetare får kontinuerlig vidareutbildning och specialisering, och den tekniska utrustningen är modern och i framkant av den veterinärmedicinska utvecklingen.

För dig innebär det att ditt djur erbjuds kvalitetssäkrad vård av kompetent personal och med de senaste metoderna för diagnostik såväl som behandling.

Service

Det är viktigt för oss att våra besökare känner trygghet kring vår kompetens och djurets omhändertagande. Som djurägare kan du förvänta dig ett empatiskt och korrekt bemötande där ditt djurs välbefinnande hela tiden är i fokus. Vår ambition är att du alltid ska känna dig informerad och trygg. Våra kunders feedback är central för att vi hela tiden ska kunna förbättra vår service och därför uppskattar vi mycket om du berättar för oss vad du tycker vi gör bra och vad vi kan göra bättre.

För att erbjuda hjälp till djur i behov av vård satsar vi på närvaro, ökad tillgänglighet och smidiga flöden. Många av våra verksamheter är bemannade dygnet runt och andra utökar stadigt sina öppettider. Framtidens djursjukvård betyder att vi finns här när du behöver oss!

Våra värderingar

På AniCura delar vi ett antal grundläggande värderingar som vår verksamhet vilar på. Denna gemensamma värdebas är inte bara utformad för våra medarbetare. Syftet är framför allt att du och ditt djur ska få bästa tänkbara bemötande och vård.
Läs mer om våra värderingar

Lediga tjänster

Vill du arbeta tillsammans med oss på AniCura? Här hittar du våra lediga tjänster.
Gå vidare till lediga tjänster

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.