Katt

Här hittar du all information för dig, som redan är kattägare, eller för dig som funderar på att skaffa katt. Läs artiklar och lär dig mer om kattens hälsa och sjukdomar och se vilka tjänster och behandlingar vi kan erbjuda för din katt.

Gå med i kattungeskolan och ladda ner vår kattungeguide!

Kattungar är underbara, ingen tvekan om det. Men livet med en kattunge innehåller också en del oförutsägbara situationer. Här har vi samlat alla våra bästa tips och råd för dig som har, eller planerat att välkomna en katt in i hemmet.

Hur ID-märker jag min katt?

Face the future!

Möt framtiden med din seniora katt. Låt oss hjälpa dig och din fyrbenta vän till att göra åldrandet till en fin upplevelse. Här har vi samlat många bra tips för att du ska kunna hjälpa din senior på bästa sätt. Testa Ålderskalkylatorn, få ett brev från din seniora vän eller gör ett quiz för att ta reda på hur mycket du kan om seniorer!

Fakta och råd om katter

Här finns över 200 artiklar med fakta och råd om katter. Vi tror att ju mer kunskap du som djurägare har om din katt desto bättre förutsättningar har du för att ge din katt ett långt och hälsosamt liv.

Håll din katt i rätt form

Övervikt och fetma är ett stort problem bland västvärldens katter idag. Det beror oftast på för mycket mat i kombination med för lite motion. Du kanske tror att det är svårt att se om din katt är över- eller underviktigt, men det är faktiskt relativt enkelt.
Lär mer fakta och råd om katter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.