Hund

Här hittar du all information för dig, som redan är hundägare, eller för dig som funderar på att skaffa hund. Läs artiklar och lär dig mer om hundens hälsa och sjukdomar. Prova hundrasguiden för att lista ut vilken hundras som passar dig bäst eller gå med i vår digitala och kostnadsfria valpskola.

Vilken hundras passar mig?

Testa vår hundrasguide och få förslag på hundraser som kan passa just dig!
Till hundrasguiden

AniCuras Valpskola

I AniCuras Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av, både innan valpköpet samt när du väl har fått hem din nya valp.
Läs mer om valpskolan

Ta hand om din gamla hund!

Vänskapen förändras inte med åldern – men behovet av vård kan skifta. Gamla hundar löper högre risk att drabbas av sjukdom och åldersrelaterade problem. Här har vi sammanställt en hel del information och råd om hur du skapar en hälsosam framtid för din gamla vän. Välkommen!

Valpar är underbara. Och ett stort ansvar!

Låt våra veterinärer guida dig och din nya valp under er första tid tillsammans. Ladda ner vår valpguide och gå med i vår digitala valpskola, så bjuder vi på viktiga fakta och råd för dig och din nya familjemedlem.

Fakta och råd om hundar

Här finns över 200 artiklar med fakta och råd om hundar. Vi tror att ju mer kunskap du som djurägare har om din hund desto bättre förutsättningar har du för att ge din hund ett långt och hälsosamt liv.

Ta hand om hundens tänder

Munproblem är ett vanligt problem hos många hundar. Vanligast är det med tandsten och dålig munhälsa hos hundar av små raser. Det finns flera saker du som hundägare kan göra för att förebygga en bra munhälsa hos din hund.
Läs mer under fakta och råd om hundar

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.