Du bör ha tillgång till promenadområden och kunna ta din hund på längre utflykter då och då. Var ärlig och realistisk och tänk efter hur du ska planera din vardag med jobb, skola och andra vardagssysslor i kombination med att ha hund. Kom ihåg att hunden behöver sina dagliga promenader varje dag. En stimulerad och aktiverad hund mår bäst och blir en nöjd och trevlig hund som klarar av att vara själv vissa stunder under dygnet. Många raser kräver mer aktivitet än bara sina dagliga promenader i form av att simma, spåra, lydnadsträna, agility eller jaga. Välj en ras som passar dina motionskrav och önskemål om aktivitet så ni får roligt tillsammans.

Läs gärna vidare om varför det är så viktigt att valpen också får vila och hur du ger valpen en lugn start på sitt nya liv. 

Kontakta en veterinär

En digital valpskola för dig och din valp

I AniCuras digitala Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. De månatliga nyhetsbreven är anpassade efter valpens ålder. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag så får du 20% rabatt på ett butiksköp samt vaccination!
Anmäl din valp till valpskolan här

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.