Stockholm

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster och vi är det enda djursjukhuset i Storstockholm som håller akutmottagningen öppen dygnet runt årets alla dagar. Men vi nöjer oss inte där. Vår vision är att vara Europas bästa dygnet-runt-öppna akut-, IVA och specialistdjursjukhus. Ett djursjukhus som du som djurägare har som förstahandsval och vår personal ser som världens bästa arbetsplats!

För djurägare

Välkommen till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Kontakt

08-505 303 00

bagarmossen@anicura.se

Ljusnevägen 17, 128 48 Bagarmossen

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

 • Black Friday 25-28 november 2022

Våra avdelningar

 • AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossens akutmottagning är öppen dygnet runt årets alla dagar. Vi är ett av Sveriges största och modernaste djursjukhus med specialisering på hund och katt.

  Läs mer om detta

 • Vid polikliniken behandlar och undersöker vi våra patienter. Detta kan jämföras med en så kallad mottagning inom humanvården på vilken man tar hand om patienter i öppen vård, det vill säga patienter som inte är inlagda vid djursjukhuset.

  Läs mer om detta

 • Om ditt djur behöver läggas in för vidare utredning eller behandling är det på vårdavdelningen ditt djur får bo. Här arbetar våra veterinärer och djursjukskötare på att skapa en stressfri och lugn miljö. Vi lägger mycket tid på omvårdnad för ett sna…

  Läs mer om detta

 • På djursjukhusets IVA (intensivvårdsavdelning) behandlas ditt djur om dess sjukdom eller skada kräver mer avancerad behandling, till exempel intravenös dropp, blodtransfusion eller mer omfattande medicinska utredningar.

  Läs mer om detta

 • AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen har en mycket modern och avancerad operationsavdelning där våra veterinärer utför de allra flesta typer av operationer, från enkla ingrepp till avancerad ortopedi-, neuro-, ögon-, buk- och thoraxkirurgi.

  Läs mer om detta

 • Efter en skada eller operation är rehabilitering en mycket viktig del av behandlingen. Vi på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder anpassad behandling och träning med legitimerade sjukgymnaster och inom rehabilitering vidareutbildade legi…

  Läs mer om detta

 • Att låta din hund få valpar eller din katt få ungar är en mycket speciell upplevelse och när allt går bra är det magiskt. Vi hjälper dig gärna genom den spännande och omvälvande tiden. Man kan ha stor nytta av att följa upp hunden under dräktigheten…

  Läs mer om detta

 • På vår Ögonmottagning på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen jobbar ett helt team dedikerat specifikt till alla typer av ögonproblem som kan drabba våra sällskapsdjur. Ögonteamet består av veterinärer, legitimerad djursjukskötare samt djurvårdar…

  Läs mer om detta

 • På vår Hjärtmottagning på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen har vi ett kompetent team med veterinärer och sköterskor som är redo att möta dig och ditt djur vid misstanke om eller bekräftad kardiovaskulär sjukdom.

  Läs mer om detta

Stockholms enda djursjukhus med öppet dygnet runt

 • AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är djursjukhus med stort hjärta och drygt 200 engagerade medarbetare. Vi är inriktade på akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård För svårt sjuka eller skadade djur har vi som enda djursjukhus i Storstockholm öppet dygnet runt. Vi tar varje år emot fler än 32 000 besök och utför runt 5 600 operationer.
 • Regiondjursjukhuset har separat katt- och hundavdelning med 35 vårdplatser och 9 infektionsplatser för djur med smittsamma sjukdomar. Tack vare vår specialistkompetens och utrustning såsom ultraljud, skiktröntgen och avancerad MR (magnetresonanstomografi) kan vi ställa ännu mer precisa diagnoser.
 • Vi tar emot patienter med behov av kirurgi dygnet runt och har en välutrustad, modern intensivvårdsmottagning. Här finns en blodbank för hund och katt och ett stort laboratorium vilket förkortar ledtiderna. I välutrustade operationssalar utför vi drygt 4 000 operationer varje år. På vår rehabiliteringsavdelning finns möjlighet till träning med bland annat water treadmill. På djursjukhuset finns också en reproduktionsavdelning.
 • Sedan 2015 är vi även en ISFM-guldcertifierad kattklinik och driver ett växande kattcenter med dedikerad personal.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.