Olika hundraser har olika behov

Varje ras har sin speciella mentalitet och är ursprungligen framavlad för olika ändamål. Jakt, vallning, vakt eller spårning till exempel.

Dessa egenskaper präglar din hunds behov av daglig aktivitet. En del raser kräver mer motion och behöver arbeta för att må bra och en del hundar behöver aktivera luktsinnet eller få mental stimulans för att vara till freds med tillvaron och hålla sig lugna i hemmet. En understimulerad hund kan på sikt bli en problemhund. Hunden sägs ju vara människans bästa vän men du behöver också se till att vara hundens bästa vän genom att vara lyhörd för din hunds behov och hitta en fungerande vardag tillsammans.

Kontakta en veterinär

En digital valpskola för dig och din valp

I AniCuras digitala Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. De månatliga nyhetsbreven är anpassade efter valpens ålder. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag så får du 20% rabatt på ett butiksköp samt vaccination!
Anmäl din valp till valpskolan här

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.