En stor hund kräver mer utrymme både hemma och till exempel i bilen. En liten hund äter förstås mindre än en stor hund och små hundar lever oftast längre än stora hundar. Stora hundar kräver mer fysisk styrka och det kan vara viktigt att ha i åtanke om du vill att alla dina familjemedlemmar stora som små ska orkar med att rasta hunden. En del stora raser klarar bara en vuxen av att hålla i koppel. Men det finns även många kraftiga mellanstora hundar med mycket styrka som kan dra i koppel. Och tänk på att en hund med jaktinstinkter vill jaga och en vakthund kommer alltid att vakta. Det har absolut ingenting med storleken att göra.

Kontakta en veterinär

En digital valpskola för dig och din valp

I AniCuras digitala Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. De månatliga nyhetsbreven är anpassade efter valpens ålder. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag så får du 20% rabatt på ett butiksköp samt vaccination!
Anmäl din valp till valpskolan här
Tävla om veterinärvård till din katt eller hund under ett år!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och du är med och tävlar om vård för din katt eller hund i ett år till ett värde upp till 25 000kr! Gå till tävlingen nedan och läs våra fullständiga tävlingsvillkor och registrera dig för att tävla
Tävla här!

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.