AniCura Kalmar Djurklinik blir AniCura Kalmarsunds Djursjukhus 

Vår redan befintliga klinik i Kalmar omvandlas från 1 februari till Kalmarsunds Djursjukhus. Det kommer att fungera som ett fullfjädrat djursjukhus med avancerad vård till regionens husdjur. 

Omvandlingen av Anicura Kalmar Djurklinik till ett djursjukhus innebär fler vårdmöjligheter under ett och samma tak. Det blir även en ökad tillgänglighet för djurägarna.

Det blir utökad mottagning under kvällstid med tillgång till akutverksamhet och specialistvård inom de flesta områden, berättar djursjukhuschef Pernilla Thorén.  

Den befintliga verksamheten i Läckeby kommer fortsatt att bibehålla mottagningsmöjligheter och gå under det nya namnet AniCura Läckeby Djurklinik. Där blir det mottagning måndag till fredag med möjligheter till medicinska och kirurgiska utredningar samt specialiserade tjänster som datortomografi, kardiologi och dermatologi.  

Vi ser fram emot att fortsätta vårt uppdrag att främja hälsa och välbefinnande för våra patienter i och omkring Kalmar, avslutar Pernilla Thorén. 

AniCura Kalmarsunds Djursjukhus håller öppet 8-22 varje dag och erbjuder akutverksamhet samt kirurgi inklusive ortopedi, neurologi, MR undersökningar, kardiologi och hjärtultraljud, oftalmologi, dermatologi, medicinska utredningar, fertilitetsutredningar.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.