Vi välkomnar Uppsala Veterinärmottagning till AniCura

Vi är väldigt glada över att berätta att Uppsala Veterinärmottagning (UVM) nu är en del av AniCura-familjen. Uppsala Veterinärmottagning är en väletablerad klinik som grundades 2006 och som idag har cirka 35 medarbetare.  Den fullt utrustade kliniken har ett brett tjänsteutbud som spänner över både medicin och kirurgi, liksom bilddiagnostik och passar väl in i AniCuras familj av djursjukhus och kliniker. 

Uppsala Veterinärmottagning

Uppsala Veterinärmottagning är en dagöppen klinik med generösa öppettider mellan 08.15-20.00 måndag till fredag. Kliniken erbjuder i första hand bokade patientbesök men det finns också möjlighet att komma akut i mån av tid efter konsultation per telefon. Uppsala Veterinärmottagning tar även emot remisser från andra kliniker bland annat inom områden som ortopedi, mjukdelskirurgi och tand.

Uppsala Veterinärmottagning förvärvades av AniCura den 30 november 2023. Kliniken kommer att fortsätta sin verksamhet som tidigare och har du som djurägare frågor om tjänster eller vården är du välkommen att höra av dig direkt till Uppsala Veterinärmottagning direkt, precis som vanligt. 

Har ditt djur varit patient på Uppsala Veterinärmottagning? 

Integritetspolicy för kunder

Vi vill på ett tydligt och transparent sätt informera våra kunder om att Uppsala Veterinärmottagning förvärvades av AniCura Sweden AB per den 30 november 2023.

AniCura Sweden AB är en del av AniCura-koncernen som är en grupp djursjukhus och kliniker som specialiserar sig på veterinärvård för sällskapsdjur. Sedan 2018 är AniCura stolt över att vara en del av Mars Veterinary Health bestående av veterinärmottagningar och labb.

Uppsala Veterinärmottagning kommer att fortsätta sin verksamhet som tidigare och dina personuppgifter kommer nu att behandlas i enlighet med AniCura integritetspolicy som finns på www.mars.com/privacy. Kontakta oss om sekretessfrågor och utöva dina personuppgiftsrättigheter via vår integritetspolicy på www.mars.com/privacy.   

Om du har frågor om våra tjänster eller om vården av ditt djur ska du även fortsatt kontakta Uppsala Veterinärmottagning direkt via telefon 018 - 30 06 60 eller mail info@uvm.nu.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.