Kalmarsund

AniCura Kalmarsunds Djursjukhus

Hos oss på AniCura Kalmarsunds Djursjukhus erbjuder vi tjänster inom frisk- och sjukvård för smådjur, akutsjukvård, neurologi, kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik och medicinska utredningar. Vi fungerar även som remissinstans där patienter remitteras till oss från andra djurkliniker och djursjukhus. Vi strävar alltid efter en hög kvalitet, där varje patient och dess ägare ska få det lilla extra. Varmt välkommen att boka din tid hos oss.

För djurägare

Välkommen till AniCura Kalmarsunds Djursjukhus

Boka tid nu

50% rabatt på en allmän veterinärundersökning för din seniora hund eller katt

Missa inte tillfället att ligga steget före i upptäckten av åldersrelaterade symptom. I en allmän veterinärundersökning ingår en yttre undersökning av djuret, tandkoll, lyssna på hjärta, hullbedömning, bedömning av djurets allmäntillstånd och utvärdering av djurets rörlighet. För denna typ av bokning välkomnar vi alla katter från 10 år och hundar från 7 år. Regelbundna kontroller hjälper till med att upptäcka sjukdomar i ett tidigt skede. Erbjudandet gäller hela 1-28 mars.

Ett akut- och remittentdjursjukhus med bred kompetens

Vi är en del av AniCura Kalmarsund - tillsammans är vi ett akutdjursjukhus och tre djurkliniker som finns tillgängliga i Kalmar län för att ta hand om ditt djur.

På vårt djursjukhus i Kalmar har vi hög kompetens inom akutsjukvård, neurologi, oftalmologi (ögonsjukdomar), kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik och medicinska utredningar. Vi fungerar även som remissinstans där många patienter remitteras till oss från närliggande djurkliniker och djursjukhus.

För att erbjuda hjälp till djur i behov av vård har vi alltid satsat på närvaro, därför har vi öppet akuten 08:00-22:00 varje dag på AniCura Kalmarsunds Djursjukhus. Här finns ett akutteam, veterinär, djursjukskötare och djurvårdare, på plats för att ta hand om ditt djur vid hastigt påkommen sjukdom eller vid olycksfall, alla årets dagar.  Vi vill finnas när du behöver oss!

I väntrummet möts du av vår välsorterade butik med ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder, både friskfoder och medicinska foder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampo, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott, klotänger, kattsand, leksaker m.m.

Med ditt stöd och förtroende tillsammans med vår kunskap och omsorg, vill vi alltid  ge den vård som är bäst för ditt djur.  För oss är du viktig och vi strävar efter att alla stunder hos oss ska vara så bra och trygga som möjligt där du och ditt djur får ett mycket gott bemötande och den information som varje situation kräver.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.