AniCura Veterinärhuset i Värnamo har stängt

AniCura Veterinärhuset i Värnamo stängde den 22 december 2020. Klinikens kunder är varmt välkomna till AniCura Djursjukhuset i Jönköping.

Bakgrunden till stängningen är att kliniken under lång tid haft svårt att rekrytera ny personal. Trots att stora ansträngningar gjorts över tid har utvecklingen inte kunnat vändas. 

- Det känns naturligtvis både tråkigt och sorgligt. Vi har kämpat under lång tid för att få kliniken att bära sig ekonomiskt, men tyvärr inte lyckats. En stor utmaning generellt i branschen är kompetensbristen och svårigheterna att rekrytera, något som är extra påtagligt utanför de större städerna. Detta är något som vi påverkats av, inte minst när vad gäller att rekrytera och behålla erfarna medarbetare och med medarbetare med kirurgisk kompetens, säger Ulrika Rosander, verksamhetsområdeschef.

Om du varit kund hos AniCura Veterinärhuset är du i fortsättningen varmt välkommen till AniCura Djursjukhuset i Jönköping. Här erbjuds såväl primär-, akut- som specialistsjukvård för ditt djur. Där har vi även tillgång till ditt djurs journal. AniCura Djursjukhuset i Jönköping har öppet kl. 8-22 årets alla dagar.

Se alla våra djurkliniker och djursjukhus här.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.