Jönköping

AniCura Djursjukhuset i Jönköping

För oss är djur livsviktiga. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och är tacksamma för förtroendet vi får. Därför arbetar vi tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för just ditt djur.

För djurägare

Välkommen till AniCura Djursjukhuset i Jönköping

Boka tid nu

Kontakt

036-34 18 80

jonkoping@anicura.se

Hjortronvägen 8, 554 75 Jönköping

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Skapa remiss

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Ett av Europas modernaste djursjukhus

Vi arbetar inom medicin, kirurgi och ortopedi i välutrustade lokaler. Avancerad teknik, såsom röntgen, ultraljud, fiberoptik och EKG används rutinmässigt. Vi utför även specialuppdrag såsom ögonlysning, allergitester och tumörbehandling. I kombination med vårt välutvecklade laboratorium har vi stora diagnostiska möjligheter. Vi arbetar för att alltid kunna ge snabb och god service.

Sedan januari 2012 ingår Djursjukhuset i AniCura. Vi är idag ca 100 medarbetare som tillsammans tar emot cirka 20-22 000 patienter varje år. Efter 37 år i centrala Jönköping flyttades verksamheten i oktober 2020 till helt nybyggda lokaler på Hedenstorp, strax väster om Jönköping. Det nya Djursjukhuset är ett av Europas modernaste.

I vår butik säljs kvalitétsfoder och utvalda produkter för ditt djurs välbefinnande

En näringsanpassad kost är oerhört viktigt för ditt djur. Fodret ska främja en säker tillväxt och en god framtida hälsa. Vi säljer foder till kattens och hundens hela livsstadier, från kattunge/valp till den äldre katten och hunden. Vi säljer även medicinska foder som är anpassade för att bota, förebygga eller understödja eventuell sjukdom. Det är inte lätt att välja foder, det är många faktorer som spelar in. Hos oss arbetar personal som är utbildad inom näringslära och kan hjälpa dig med rätt kostrådgivning åt just ditt djur.

 

Från kliniken

Senaste uppdateringar

 • Hedenstorpsdagen 27 april

 • Nu öppnar vi telefonen redan 07.30!

 • Nylansering av vår onlinebokning!

 • Vi byter journalsystem!

 • Kastrationskampanj för katt!

 • Felaktiga SMS-utskick.

 • Gratis munkoll 15 och 22 februari

 • Öppet hus på Rehab 2 December 11-15

 • Kattföreläsning Torsdag 19 Oktober

 • SMS- utskick tillfälligt ur funktion

 • Rätt svar på Tipsrundan 22 april.

 • Vi är ett kontantfritt djursjukhus

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.