Kontakt och öppettider

För djurägare

 • Det är många som vill komma till oss så glöm inte avboka eller omboka ditt besök i tid. Vi önskar din avbokning eller ombokning senast 24 timmar innan din bokade tid. Det går bra och kontakta oss på telefon eller mail. Maila för avbokning här!

  För uteblivet besök eller sen ombokning debiteras du kostnaden av ditt missade besök. 

För veterinärer

 • Välkommen till remissavdelningen på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen.

  Vårt mål är att våra gemensamma patienter ska få bästa möjliga service och vård. Du hittar all information om hur vi önskar ta emot remisser här. 

  Remissavdelningen finns tillgängliga på telefon 08-505 303 10, vardagar mellan kl. 9-16. 

  Mail: bagarmossen.remiss@anicura.se

 • Välkommen till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen eller Bagis som vi så ofta säger. 

  Vi vill vara den bästa arbetsplatsen med de bästa cheferna, riktigt bra arbetsmiljö och en personalgrupp som verkligen trivs med att komma till jobbet. Parallellt arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten som drivs och initieras av oss alla på djursjukhuset. Det innebär att vi arbetar för att få bort flaskhalsar och onödiga moment till förmån för att hjälpa de sjuka djuren på allra bästa sätt.

  Läs mer om hur det är att göra karriär hos oss här

För djurägare

Välkommen till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Boka tid nu

Fria veterinärbesök i vår app!

Vård när och var du vill. Appens veterinärer finns tillgängliga för dig och ditt djur alla dagar kl. 7-22. Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.