Bagarmossen och Aros Veterinärcentrum finalister i Årets Djurklinik

Anicura Regiondjursjukhuset Bagarmossen och Aros Veterinärcentrum är två av fem finalister till utmärkelsen Årets Djurklinik. 197 kliniker över hela Sverige har nominerats av nära 1 000 personer. Juryn har valt ut finalisterna och nu är det dags för dig som djurägare att rösta fram Årets Djurklinik 2019.

Det är branschorganisationen Svensk Djursjukvård som står bakom utmärkelsen. De fem finalisterna har valts utifrån hur de arbetar med organisationens värdegrund.

– Juryn har haft ett tufft jobb och det är hård konkurrens mellan klinikerna. Det är små detaljer som skiljer dem åt. Det som slutligen avgjorde var hur finalisterna beskrev att de gör det där lilla extra när det gäller organisationens värdegrund: kvalitet, kompetens, samarbete och etik. Samt deras motivering om vad som skiljer dem från andra kliniker och varför just de ska vinna, säger Hans Rosenberg, jurymedlem.

Övriga finalister är: Din Veterinär Smådjurskliniken i Helsingborg, Hälsinge Smådjursklinik i Hudiksvall, Vettris Halmstad Flygstaden.

Branschorganisationens jury består av Torkel Ekman, vice ordförande i Veterinärmedicinska rådet, Hans Rosenberg, presstalesperson på Svenska Kennelklubben och Eva Porat vice ordförande i Sveriges Kattklubbars Riksförbund.

Gå in och rösta på din favorit!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.