Öppettider under Jul och Nyår

Vi på AniCura hoppas att du får fira en lugn och trevlig jul tillsammans med hela familjen. Om något skulle hända din fyrbenta vän har vi djursjukhus öppna på många platser i landet under hela jul och nyår.

Öppna akutmottagningar under Jul och Nyår

På många platser i landet finns vi där om något skulle hända din fyrbenta vän. Nedan har vi listat de djursjukhus som håller öppet alla dagar under jul och nyår. Klicka in på respektive djursjukhus för att se exakta öppettider. Spara gärna ner kontaktuppgifter till det djursjukhus du kommer att ha närmst till under jul- och nyårshelgerna för att vara väl förberedd. 

Stockholm

Göteborg

Skåne

Jönköping

Mälardalen

Dalarna

Kalmarsund

Behöver du fråga om råd, kontakta AniCura-appen

Under hela jul- och nyårsfirandet finns våra veterinärer tillgängliga i AniCura-appen alla dagar kl 07-22. Ladda ner appen och registrera ditt djur så är du redo om något händer! Samtal till appen är alltid kostnadsfria för alla.

Var uppmärksam på avvikande öppettider

Resterande verksamheter har avvikande öppettider och många har stängt de röda dagarna under jul och nyår. Klicka här för att se hur din närmaste klinik har öppet

Räcker fodersäcken över jul och nyår?

Kolla fodersäcken en extra gång veckan innan jul. Kommer den att räcka tills ni är tillbaka från julfirandet? Röda dagar betyder oftast att butikerna är stängda så glöm inte att svänga förbi din klinik i god tid innan helgdagarna. 

God Jul och Gott Nytt År 

Önskar AniCura

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.