God Jul

Julen ska vara en härlig tid för hela familjen, inklusive din lurviga vän. Med noggrann planering kan du hjälpa din hund att navigera i all ny mat, dekorationer och besökare och njuta av julen mer än någonsin. Här har vi samlat några jul och nyårstips tips till dig och din lurviga vän!

Hunden kan också få sitt eget julgodis!


Baka nyttiga julkakor till din hund. Lätt & smaskigt! Här är receptet och instruktionerna: 1 dl Blötfoder för katt eller hund 1 dl Fullkornsmjöl, 3 dl Havre, 1 tsk Olivolja, 1 dl Vatten, Kakformar 1) Värm ugnen till 180°c 2) Blanda alla ingredienserna utom vattnet i en skål. 3) Tillsätt tillräckligt med vatten för att degen ska fastna till en boll. Rör om tills det blir fast. 4) Rulla ut. 5) Använd kakformarna 6) Lägg på en plåt i mitten av ugnen. 7) Grädda i ca 15-20 minuter eller tills de börjar bli något gyllenbruna. Förvara i en lufttät behållare, och de kan hålla sig i veckor. Smaska på!

Alla förtjänar en trygg och fin jul tillsammans

Du glömmer väl inte bort att ge din bästa vän lite extra uppmärksamhet och hälsosamma godsaker under julen?
%

Julklappar till hunden

Visst är det roligt att skämma bort sina nära och kära under julen. Självklart tycker vi att även din fyrbenta vän ska få en julklapp under granen i år. Kika in in på din närmsta AniCura-klinik eller i vår webbshop, här finns massor av julklappar till våra fyrbenta vänner!
Till julklapparna

Har du en katt också?

Självklart ska våra katter också vara med under julen. Vi har en egen sida med juliga tips och tricks för alla kattälskare.
Läs om alla våra jultips för katter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.