Kattmottagningen

Till vår guldcertifierade kattmottagning kan du söka för de flesta åkommor din katt kan ha råkat ut för. Vi har anpassat vårt väntrum och våra behandlingsrum för att din katt ska kunna känna sig så trygg som möjligt i en annars osäker situation. Vi som arbetar på kattmottagningen gör vårt allra bästa för att undersökning och behandling ska ske så kattvänligt och stressfritt som möjligt.

Välkommen till Kattmottagningen

Vår kattmottagning består av ett väntrum och två behandlingsrum som ligger på övre plan, avskilt från det stora väntrummet och hundarna på nedre plan. I väntrummet kan du och din katt njuta av lugnet och tystnaden medan ni väntar på er tur. Vi har hyllor att placera kattburen på och filtar att hänga över buren för att skapa ännu mer trygghet för din katt. 

Behandlingsrummen är inredda så att din katt ska kunna utforska den nya miljön på ett tryggt sätt. Bland annat har vi en trapp upp till fönstret så att även den äldre katten med ledsmärta ska kunna  njuta av utsikten. På avdelningen har vi flera doftavgivare som sprider lugnande dofter till katterna för att öka din katts välbefinnande. Inne på kattmottagningen är självklart inga hundar tillåtna. 

Vi som arbetar på kattmottagningen utbildas kontinuerligt för att hålla oss uppdaterade kring den senaste forskningen gällande kattens sjukdomar, vård och beteende. 

Om din katt behöver skrivas in har vi en separat vårdavdelning för katt med burar som är utrustade med kattvänlig inredning såsom tyststängande glasdörrar och bekväma sovplatser. Utsikt över atriumgården där katterna kan kika på småfåglarna som matas ingår också i katt-vårdpaketet! 

Kontakta kattmottagningen

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar. Du når oss via vår e-post vastra.kattmottagning@anicura.se eller fråga efter Kattmottagningen via telefon på 031-45 07 00! 

 

 

 

Relaterade artiklar

Våra mottagningar

 • AniCura Västra Djursjukhuset är ett av Sveriges främsta akutdjursjukhus. Vi kan ta emot akut sjuka eller skadade djur alla dagar i veckan. Det finns alltid veterinärer på plats som arbetar i team med djursjukskötare.

  Läs mer om detta

 • Välkommen till diabetesmottagningen på AniCura Västra Djursjukhuset! Diabetes Mellitus (sockersjuka) är en relativt vanlig sjukdom hos både hund och katt. Typiska symtom är ökad törst, urinering, aptit och viktnedgång. Diagnosen ställs med hjälp av …

  Läs mer om detta

 • På Gastromottagningen träffar du veterinärer med stort intresse och erfarenhet av mag-tarmsjukdomar hos hund och katt.

  Läs mer om detta

 • Välkommen till Hudmottagningen på AniCura Västra Djursjukhuset! Här erbjuder vi undersökning, diagnostisering och behandling av sjukdomstillstånd såsom allergier, hud- och öroninfektioner, hudparasiter, håravfall och immunologiska sjukdomar som påve…

  Läs mer om detta

 • Hjärtgruppen på AniCura Västra Djursjukhuset ansvarar för utredning och behandling av patienter där hjärtsjukdom misstänks eller har konstaterats.

  Läs mer om detta

 • Till vår hältmottagning kommer hundar och katter med besvär från rörelseapparaten såsom ändrat rörelsemönster, smärta och stelhet. Vårt specialiserade team består av flera olika kompetenser som samarbetar för att ditt djur skall få bästa möjliga vår…

  Läs mer om detta

 • Till vår guldcertifierade kattmottagning kan du söka för de flesta åkommor din katt kan ha råkat ut för. Vi har anpassat vårt väntrum och våra behandlingsrum för att din katt ska kunna känna sig så trygg som möjligt i en annars osäker situation. Vi …

  Läs mer om detta

 • På vår rehabavdelning jobbar legitimerade sjukgymnaster och fysioterapeuter med flera års erfarenhet från humanvården och inom veterinärmedicin. Våra rehabtjejer har ett nära samarbete med djursjukhusets veterinärer, och all rehabilitering inleds me…

  Läs mer om detta

 • Dålig munhälsa eller andra tandrelaterade problem är vanligt förekommande hos våra hundar och katter. Om du någon gång behöver hjälp med ett tandrelaterat problem så finns vi här för dig och din pälskling.

  Läs mer om detta

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.