Patient hos oss

När du kommer till oss kan du alltid känna att du och din fyrbenta vän är i goda händer. Här möts du av en trivsam miljö och varje patient får gott om tid. På så vis undviker vi onödig stress och kan lyssna in era behov i lugn och ro.

Hög kvalité och trygghet för dig och ditt djur

I september 2007 öppnade AniCura Västra Djursjukhuset äntligen dörrarna för alla hundar och katter. Då var vi sex veterinärer, med mångårig erfarenhet och kompetens, som förverkligade vår dröm om ett nytt djursjukhus med hög kvalitet och trygghet från tidbokning till hemgång.

På sjukhuset arbetar ett kompetent team av veterinärer och djursjukskötare. Vi har även en rehabavdelning med sjukgymnaster och ett laboratorium med biomedicinska analytiker. Lokalerna är också byggda för optimal vårdhygien, vilket minimerar risken för det växande problemet med resistenta bakterier.

Vi satsar mycket på utbildning av vår personal för att alltid ligga i framkant. Men vi tror även på förebyggande arbete genom utbildning och därför ordnar vi föreläsningar för dig som djurägare. En gång om året har vi också öppet sjukhus för gratis vård av hemlösa människors djur – ett sätt för oss att ge tillbaka lite av den glädje vi känner i vårt arbete.

Västra Djursjukhuset fungerar som remissinstans i regionen för mindre kliniker och är sedan november 2011 en del av AniCura

Behandling av ditt djur

Tillsammans med dig diskuterar vi vilka undersökningar som ska utföras för att kunna fastställa rätt diagnos och sätta in den bästa behandlingen för ditt djur. I vissa fall måste ditt djur skrivas in på vård- eller operationsavdelningen för vidare behandling. Då kommer personalen på den avdelningen att hålla kontakt med dig.

Du får både muntlig och skriftlig information om hur du bäst ska vårda ditt djur hemma. Var inte rädd att ställa frågor om något känns otydligt och kom ihåg att du alltid är välkommen att ringa till oss.

Västra + Faktum hjälper hemlösa med vård till sina djur.

Vårt samarbete med Faktum är något av det bästa vi har gjort. Behovet är oändligt och tacksamheten stor. En gång om året så öppnar vi upp sjukhusets dörrar för att kunna ge gratis vård, hälsoundersökningar, kost och rådgivning till de som aldrig annars kommer till vårt sjukhus.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.