AniCura fyller 10 år!

AniCura grundades 2011 som ett litet företag med stora drömmar. Tio år senare har AniCura fortfarande samma vision: att skapa framtidens veterinärvård, tillsammans.

AniCura har under åren som gått kommit att bli en förebild inom avancerad djursjukvård och uppskattas både av djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Som en del av Mars Veterinary Health har vi ett starkt nätverk och en stabil grund att luta oss mot, med ett gemensamt syfte, att skapa en bättre värld för våra husdjur.

Idag består AniCura av över 400 noggrant utvalda djurkliniker och djursjukhus. Tillsammans behandlar vi årligen fler än 3,3 miljoner patienter.

Under de år som gått sedan AniCura bildades har vi tillsammans arbetat fokuserat med kunskapsdelning, över såväl klinik- som landsgränser. Samtidigt har vi investerat stort i våra lokaler och i vår avancerade veterinärmedicinska utrustning. Genom AniCura appen kan vi idag dessutom erbjuda veterinärkonsultationer online i ett flertal länder i Europa. 

Hur kommer kommande 10 år se ut?

  • Tillsammans med Mars Veterinary Health kommer vi att ha möjlighet att växa och utvecklas än mer samtidigt som vi stärker vår position som en av de ledande aktörerna inom djursjukvård. 
  • Vi kommer att vara en aktör att räkna med när det kommer till att erbjuda en hållbar djursjukvård och göra vad vi kan för att säkerställa en hållbar värld för kommande generationer.
  • Vi kommer att sträva efter att skapa än bättre arbetsvillkor, en arbetsplats att vara stolta över, såväl som att vara den bästa arbetsgivaren.

Våra medarbetare är vår mest värdefulla resurs där varje person har en viktig roll att fylla. Det är tack vare våra medarbetares skarpa sinnen och stora hjärtan som har fört oss dit vi är idag. 2021, tio år efter att vi bildades, är vi sammanlagt cirka 10 000 medarbetare – från receptionister och administratörer till djurvårdare, djursjukskötare, biomedicinska analytiker och veterinärer, som arbetar inom AniCura.

Tillsammans är vi på en resa där vi ständigt når nya prestationer och mål. Under november 2021 firar vi AniCura 10 år!

Varje år blir vi lite bättre. Varje år hjälper vi fler djur till ett bättre liv. Varje år gör vi det med stolthet - tillsammans.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.