Raser

Abessinier

Abessiniern är en intelligent, lekfull och ständigt utforskande katt. Med hänsyn tagen till dess energiska natur blir den en rolig, busig familjemedlem som älskar att stå i centrum.

Läs mer om detta

Bengal

Vill du ha en intelligent, energisk djungelkatt med ett leopardlikt utseende? Då kanske bengalen är något för dig ... men det är inte en katt för alla.

Läs mer om detta

Brittiskt korthår

Den här runda, nalleliknande katten med den plyschliknande pälsen är en intelligent och tillgiven kompis. Brittiskt korthår, eller ”britt” som den ofta kallas, passar alldeles ypperligt som sällskap för den som söker en måttligt aktiv, kelsugen kisse.

Läs mer om detta

Brittiskt långhår

Brittiskt långhår är en lugn katt med runt, knubbigt ansikte. Den är nära besläktad med brittiskt korthår och liknar den till såväl utseende som personlighet. Den största skillnaden är förstås den långa, täta pälsen.

Läs mer om detta

Neva Masquerade

Neva Masquerade är en ljuvlig katt med mjuk päls och karaktäristisk mask. Det är en tillgiven och vacker liten kompis med sin långa, mjuka päls, muskulösa kropp och yviga svans.

Läs mer om detta

Norsk skogkatt

Den här långhåriga katten från de norska skogarna är perfekt för en någorlunda aktiv familj. Se till att förse den med ett klösträd inomhus och massor av kärlek, så får du en underbar vän för livet.

Läs mer om detta

Ragdoll

Har du någonsin sett en katt ligga på rygg i fotänden av en säng med benen åt alla håll och huvudet hängande ut över kanten, nästan som om ryggraden inte fanns? I så fall är chansen stor att det var en ragdoll du såg. Den här flexibla fluffbollen är en tillgiven kompis med ett hjärta av guld.

Läs mer om detta

Sibirisk katt

Den sibiriska katten är en social och tillgiven katt som i hundratals år har varit storfavorit hos det ryska folket. Om du är ute efter en trevlig sällskapskatt med lekfullt sinne och lugnt temperament är det här helt rätt katt för dig.

Läs mer om detta

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.