Patient hos oss

På AniCura i Bromölla utförs vård som präglas av omtanke och omsorg för patienter och deras ägare. Vi har en operationsavdelning och utför de flesta kirurgiska ingrepp. Vi har digital röntgen, ultraljud och ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras.

Bra att ta med

Inför ert bokade besök hos oss är det alltid bra att ha med sig djurets papper t.ex. vaccinationskort, försäkringsbrev och stamtavla om så finns.

Gäller ditt besök annat än friskvård?

Då underlättar det om du redan innan besöket funderat på vad du vill säga och diskutera med veterinären. Skriv gärna upp på lapp då det är lätt att glömma frågor som man sen kommer ihåg i efterhand. 

Vår butik

Vår kunniga personal kan hjälpa er med rätt val, råd och tips angående foder till ditt djur. I Näsum har vi ett stort utbud av djurvårdsartiklar och foder från bl.a. Specific, Royal Canin och Hills. Behöver du något speciellt foder som vi inte har i vårt sortiment beställer vi gärna hem det till dig.

För att tillgodose kattens och hundens alla näringsbehov måste dagsransonen av mat innehålla en mängd olika näringsämnen, både i rätta proportioner och i rätt mängd. Tänk på att ditt djur har olika behov av vad det äter under olika stadier i livet. Särskilda behov kan uppstå på grund av sjukdom eller oförmåga att ta upp ett särskilt näringsämne. Även faktorer som djurets aktivitetsnivå, storlek, ras och ålder spelar in vid val av foder.

 

Våra behandlingar och tjänster

Vi utför vanliga undersökningar av hund, katt och andra smådjur, samt provtagningar. Du kan boka tid för enklare operationer, så som kastrering av hon- och hankatter, åtgärder av sårskador, bölder och klokapselbrott mm

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.