Viktig info angående ombyggnaden av Föreningsgatan inför ert besök

Besökande till kliniken ombeds därför att köra in till klinikens parkering från bakgatan Bryggargatan nr 16. Det kommer vara skyltat från Föreningsgatan. Ni svänger in vid AD Bilverkstad och kör in genom de öppna grindarna rakt fram. Parkering finns dels på vår vanliga kundparkering (kör igenom ytterligare ett par öppna grindar) eller mellan grindarna mot muren till.

Skåne

AniCura Landskrona Smådjursklinik

Hos oss får ni veterinärvård av högsta kvalitét i det lilla formatet. Ni får ett personligt bemötande och omhändertagande. Vi arbetar aktivt med vårdkvalité, vårdhygien och kontinuerlig vidareutveckling.

För djurägare

Välkommen till AniCura Landskrona Smådjursklinik

Boka tid nu

Kontakt

0418-257 10

landskrona@anicura.se

Föreningsgatan 165, 261 51 Landskrona

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Patientsäkerhet och vårdkvalitet i centrum.

Hos oss på AniCura Landskrona Smådjursklinik kan du kombinera det bästa ur två världar; det personliga bemötandet hos en mindre klinik, med ett nätverk av världsledande format tack vare att vi är en del av AniCura.

Vår strävan är att såväl patienter som ni som djurägare skall uppleva trygghet och värme hos oss med känslan av att vara i goda händer.

Alltsedan Landskrona Smådjursklinik grundades har målet varit att ge våra patienter god och modern veterinärvård i kombination med individuell omsorg samt erbjuda er som ägare väl tilltagen tid för att kunna lyssna, förklara och ge god service i kontakten med oss. Vi försöker alltid göra vårt allra bästa och håller oss välutbildade genom vidareutbildning inom och utanför landets gränser.

Våra specialområden

Två utav våra veterinärer innehar Specialistkompetens i sjukdomar hos hund och katt, vi har en veterinär som är auktoriserad ögonlysare och certifierad för PennHip röntgen. Dessutom besitter våra veterinärer särskilt goda kunskaper inom områdena ögonsjukdomar och ögonkirurgi, hudsjukdomar, internmedicin (framförallt kroniska mag-tarmbesvär) onkologi (cancerbehandling), ortopedi, kirurgi, tandvård (odontologi) och vårdhygien. Vi erbjuder röntgen och ultraljudsundersökningar samt endoskopi och titthålskirurgi. Vi har ett välutrustad lab och samarbetar med framför allt svenska externa lab men i vissa förekommande fall skickas prover även utomlands. 

På vår operationsavdelning är det erfarna legitimerade djursjukskötare som ansvarar för ditt djurs narkos och utrustning. Vi har modern narkosutrustning inklusive övervakning och vi har gedigna kunskaper inom både narkos som akutsjukvård. 

Vi tar emot akuta fall enligt överenskommelse.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Viktig info angående ombyggnad Föreningsgatan

Ta en rundtur på kliniken

Är du nyfiken på hur det ser ut hos oss. Välkommen att ta en digital rundtur i våra fina lokaler.

Till rundturen

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Våra medarbetare