Dalarna

AniCura Borlängekliniken

Hos oss möts ni av en lugn atmosfär och engagerad personal. Vi utför kliniska undersökningar, vaccinationer och enklare kirurgiska ingrepp, till exempel kastrering. Kliniken är utrustad med digitalröntgen, ultraljud och lab. I vår butik hittar du noga utvalda foder och tillbehör för din pälskling.

För djurägare

Välkommen till AniCura Borlängekliniken

Boka tid nu

Kontakt

0243-844 85

Nygårdsvägen 25, 781 70 Borlänge

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

På vår klinik i Borlänge utför vi kliniska undersökningar och erbjuder förebyggande vård.

Anicura Borlängekliniken öppnade i november 2009 och är en filial till AniCura Falu Djursjukhus. Hos oss jobbar dagligen en veterinär och två sköterskor. När du kommer till oss kan du känna att du och din fyrbenta vän är i goda händer. Här möts du av en familjär atmosfär med fokus på din kamrat.

På kliniken utför vi kliniska undersökningar, förebyggande vård så som vaccinationer och kloklippning, enklare kirurgiska ingrepp som hon- hankatts kastreringar. Vi har digitalröntgen, ultraljud och ett laboratorium. I vår butik hittar du noga utvalda foder och tillbehör för din pälskling. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt foder till din hund eller katt. 

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.