Dalarna

AniCura Falu Djursjukhus

AniCura Falu Djursjukhus är ett modernt djursjukhus med akutverksamhet. Vi inriktar oss på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat ortopedi, kardiologi, ögon, tänder och hud. Vi kan hjälpa dig med allt från omplåstring till avancerad kirurgi och vård. Omtanke får du på köpet.

För djurägare

Välkommen till AniCura Falu Djursjukhus

Boka tid nu

Valpvaccination 50% rabatt (ord pris. 650 :-)

1–31 maj har vi 50% rabatt på grundvaccinationen för din valp som är 12–13 veckor eller ca 1 år. Erbjudandet gäller ej vaccination av valpkull och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Tillsammans är vi ca 130 anställda, alla med ett stort intresse för djur.

Falu Djursjukhus AB grundades 1988 och vår affärsidé och målsättning var att vi skulle tillhandahålla och erbjuda djursjukvård av hög kvalité på vård och omsorg om djur och djurägare. För att ständigt ligga i framkant inom veterinärmedicin och ge den allra bästa vården genomför vi kontinuerliga förbättringsarbeten inom hela vår organisation. AniCura Falu Djursjukhus och dess filialer är medlem i Svenska Djursjukhusföreningen.

I november 2011 etablerade vi oss tillsammans med tre andra djursjukhus som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden med exklusivt fokus på sällskapsdjur – då under namnet Djursjukhusgruppen, nu under namnet AniCura. För oss innebär det ett internationellt samarbete och att vi breddar vår kunskap. För dig innebär det samma trygga och välbekanta känsla när du besöker oss och tillgång till ännu mer avancerad vård.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

 • Boka tid online

Våra avdelningar

 • Det är på polikliniken de inledande undersökningarna görs på ditt djur och här får du oftast träffa både veterinär och sköterska.

  Läs mer om detta

 • Det kan vara svårt att själv avgöra om ditt djur behöver komma till veterinär omgående eller på ett bokat besök. Kontakta oss gärna per telefon för rådgivning. Vi har öppet för akuta sjukdoms- och olycksfall måndag - lördag.

  Läs mer om detta

 • Om ditt djur behöver stanna för vidare utredning eller vård skrivs djuret in på stationärvårdsavdelningen. På avdelningen vårdas även djur efter operation.

  Läs mer om detta

 • På vår operationsavdelning utför vi dagligen planerade och akuta operationer såsom kastration, kejsarsnitt, endoskopi, tandsanering, operation av urinstenar, omfattande sårskador, livmoderinflammation, magomvridning, ortopediska ingrepp mm. Hundar o…

  Läs mer om detta

 • Välkommen till AniCura Falu Djursjukhus rehabavdelning!

  Läs mer om detta

 • Vi på AniCura Falu Djursjukhus har två laboratorier med modern utrustning där vi utför analyser på hud, blod, urin, avföring och andra kroppsvätskor.

  Läs mer om detta

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Aktuellt

 • Årets blodgivarhund 2024

  En blodtransfusion kan vara livsavgörande för en skadad eller akut sjuk hund. Därför är behovet av blodgivande hundar stort – och det behövs fler hundar som kan hjälpa till att rädda liv. AniCura utser för femte året i rad Årets Blodgivarhund för att uppmärksamma de hjältar som varje dag räddar liv.
  Läs mer om detta

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.