Prisuppgift

Vi försöker att hålla så låga priser som vi kan men vi vill inte tumma på kvalitén på vårt arbete. Be oss gärna om en prisuppgift mend tänk på att en prisuppgift bara är en uppskattning och om ditt djurs sjukdom visar sig vara mer omfattande kan det bli ytterligare kostnader.

Vi är en kontantfri klinik

Fördelen med detta är framför allt att vi minskar risken för att våra medarbetare utsätts för brott samt att vi sparar på miljön. Det går utmärkt att betala med kort (vi tar de flesta kort, dock inte American Express) samt Swish.

Direkreglering

Om ditt djur är försäkrat kan vi mot en mindre kostnad hjälpa dig med direktreglering under försäkringsbolagens öppettider (kontorstid vardagar). Det innebär att vi kontaktar försäkringsbolaget och hör hur stor del av kostnaderna de ska stå för. Sedan betalar du bara självrisken och försäkringsbolaget betalar resterande belopp direkt till oss.

Det kan ta någon/några timme/ar att få svar från försäkringsbolaget.

Djursjukvård kan kosta mycket pengar så det är alltid bra att ha sitt djur försäkrat.

De kostnader som ej täcks av försäkringen är t ex: tandvård, kastration (kan täckas om det görs av medicinska skäl), vaccination och foder. Mer information om vad som täcks av försäkringen hittar du i dina försäkringsvillkor.

Faktura eller delbetalning via Svea Bank

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

  1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på djurkliniken.
  2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar.
  3. Signera köpet med ditt mobila BankID.

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.