Stockholm

AniCura Värmdö Djurklinik

Vi har arbetat på några av Sveriges största djursjukhus och vill med vår klinik fortsätta erbjuda högkvalitativ vård, men i en lugnare miljö och i ett behagligt tempo. Våra veterinärer tar hand om ditt djur som om det vore deras egna!

För djurägare

Välkommen till AniCura Värmdö Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

010-147 90 00

varmdo.kundtjanst@anicura.se

Gustavsbergsvägen 24a, 13439 Gustavsberg

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Djursjukvård i en lugn miljö

Vi som jobbar i Värmdö har arbetat på några av Sveriges största djursjukhus och vill med vår klinik fortsätta erbjuda högkvalitativ vård, men i en lugnare miljö och i ett behagligt tempo. Vi engagerar oss i alla frågor som rör ditt djurs hälsa. Vårt mål är att bygga upp en långvarig och trygg relation med dig och ditt djur.

Du skall alltid känna att du kan vända dig till oss, vi har själva fyrbenta familjemedlemmar och vet hur viktiga de är. Om djuren mår bra så mår vi också bra.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Från 4e mars: Ett telefonnummer för hela AniCura Stockholm

  • Vi har flyttat!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.