Stockholm

AniCura Värmdö Djurklinik

Vi har arbetat på några av Sveriges största djursjukhus och vill med vår klinik fortsätta erbjuda högkvalitativ vård, men i en lugnare miljö och i ett behagligt tempo. Våra veterinärer tar hand om ditt djur som om det vore deras egna!

För djurägare

Välkommen till AniCura Värmdö Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

010-147 90 00

Gustavsbergsvägen 24a, 13439 Gustavsberg

Vägbeskrivning

15% rabatt på alla förmiddagstider tisdag – torsdag för dig som är 65+

Erbjudandet gäller fram till den sista augusti och gäller de djur som är skrivna på dig. Välj: ”Kampanj pensionär” om du gör din bokning via vår hemsida, eller ring oss på 010-147 90 00 för att boka en tid. Gäller ej operation och tandåtgärd.

Djursjukvård i en lugn miljö

Vi som jobbar i Värmdö har arbetat på några av Sveriges största djursjukhus och vill med vår klinik fortsätta erbjuda högkvalitativ vård, men i en lugnare miljö och i ett behagligt tempo. Vi engagerar oss i alla frågor som rör ditt djurs hälsa. Vårt mål är att bygga upp en långvarig och trygg relation med dig och ditt djur.

Du skall alltid känna att du kan vända dig till oss, vi har själva fyrbenta familjemedlemmar och vet hur viktiga de är. Om djuren mår bra så mår vi också bra.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Från 4e mars: Ett telefonnummer för hela AniCura Stockholm

  • Vi har flyttat!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.