Kontakt och öppettider

Kontakt

010-147 90 00

Gustavsbergsvägen 24a, 13439 Gustavsberg

Vägbeskrivning

För djurägare

  • Bokade besök måste vid förhinder avbokas eller ombokas senast 24 timmar innan avsatt tid. Uteblivet besök som inte avbokats kommer att debiteras. Avbokningar görs via mail: varmdo@anicura.se  

    Vi har ett högt tryck på våra poliklinik och operationstider, så avboka gärna i så god tid som möjligt om du fått förhinder, så att något annat djur som behöver vår hjälp har möjligheten att få den tiden istället.

  • Vi håller endast butiken butiken öppen på helgerna. Detta innebär att det går jättebra att köpa foder och vårdprodukter men vi bedriver ingen djursjukvård och det finns ingen veterinär på plats. 

    Har du frågor om ditt djurs hälsa är du varmt välkommen till oss på vardagarna under våra öppettider eller kontakta AniCura Appen alla dagar mellan 07-22. Appen är kostnadsfri för alla djurägare och de svarar gärna på frågor om sår, symptom och annar för hund och katt. 

För djurägare

Välkommen till AniCura Värmdö Djurklinik

Boka tid nu

Fria veterinärbesök i vår app!

Vård när och var du vill. Appens veterinärer finns tillgängliga för dig och ditt djur alla dagar kl. 7-22. Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.