Kontakt och öppettider

Kontakt

08-570 333 75

varmdo.kundtjanst@anicura.se

Gustavsbergsvägen 24a, 13439 Gustavsberg

Vägbeskrivning

För djurägare

  • Bokade besök måste vid förhinder avbokas eller ombokad senast 24 timmar innan avsatt tid, annars debiteras du en besöksavgift. Det finns möjlighet att tala in ett meddelande på vår telefonsvarare när vi har stängt, ange ditt namn och djur och vilken tid det gäller (Observera att telefonsvararen endast är avsedd för återbud.)

    Vi har ett högt tryck på våra poliklinik och operationstider, så avboka gärna i så god tid som möjligt om du fått förhinder, så att något annat djur som behöver vår hjälp har möjligheten att få den tiden istället.

  • Vi håller endast butiken butiken öppen på helgerna. Detta innebär att det går jättebra att köpa foder och vårdprodukter men vi bedriver ingen djursjukvård och det finns ingen veterinär på plats. 

    Har du frågor om ditt djurs hälsa är du varmt välkommen till oss på vardagarna under våra öppettider eller kontakta AniCura Appen alla dagar mellan 07-22. Appen är kostnadsfri för alla djurägare och de svarar gärna på frågor om sår, symptom och annar för hund och katt. 

För djurägare

Välkommen till AniCura Värmdö Djurklinik

Boka tid nu

Fria veterinärbesök i vår app!

Vård när och var du vill. Appens veterinärer finns tillgängliga för dig och ditt djur alla dagar kl. 7-22. Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!

Tävla om veterinärvård till din katt eller hund under ett år!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och du är med och tävlar om vård för din katt eller hund i ett år till ett värde upp till 25 000kr! Gå till tävlingen nedan och läs våra fullständiga tävlingsvillkor och registrera dig för att tävla
Tävla här!

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.