Begränsad framkomlighet till kliniken

Just nu pågår vägarbete på en del av Erikslustvägen och i rondellen Erikslustvägen-Köpenhamnsvägen. Det begränsar framkomligheten till kliniken från detta håll och vi rekommenderar er därför att ta en annan väg till oss. Arbetet väntas pågå till årsskiftet 24/25.

Betalning

Betalning och försäkringar, för dig som vill veta mer. Hos oss går det bra att betala med kort, Swish eller Svea Bank.

AniCura Erikslust Veterinärklinik är en kontantfri klinik. Det innebär att vi enbart tar betalt via kortbetalning eller swish. Numera kan vi även erbjuda delbetalning via Svea Bank. Du väljer själv hur mycket och i vilken takt du vill betala och kan dela upp din betalning i upp till 24 månader utan ränta. 

Uteblivet besök

Vid uteblivit besök på poliklinik debiteras en avgift på 400 kr och vid uteblivet besök på operation debiteras 600 kr. Vi uppskattar om eventuella ombokningar och avbokningar görs i god tid, dvs 24 h innan bokat besök. 

Vad innebär direktreglering?

Betalning sker alltid i samband med ett besök. Om du har försäkring och önskar direktreglering hjälper vi dig gärna med detta under försäkringsbolagens öppettider. 

En direktreglering innebär att du betalar din fasta samt rörliga självrisk till oss. Denna service tar vi betalt för i form av en direktregleringsavgift på 150 kr. 

Om du väljer att inte direktreglera besöket, utan betala hela beloppet till oss på plats, kan du själv skicka in kvittounderlaget till försäkringsbolaget för skadereglering i efterhand. Du får då istället en utbetalning från ditt försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag om du har frågor gällande din skadereglering/försäkring.

Många som besöker oss känner inte till vilken försäkring de har. Därför uppmanar vi alla våra kunder att, inför ett besök, ta reda på om djuret är försäkrat och i vilken omfattning. 

Låt oss prata pris!

Det kan ibland upplevas som jobbigt att prata kostnader i samband med vård. Tyvärr är missförstånd kring vad vård kostar den vanligaste orsaken till irritation och missnöje. Vår ambition är att diskutera behandlingsalternativ med dig och att löpande hålla dig informerad om pris under ditt djurs hela behandling. 

Hjälp oss gärna genom att fråga vad föreslagna undersökningar och behandlingsalternativ kostar. 

Faktura eller delbetalning med Svea Bank

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

  1.  Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på din klinik eller via denna länk
  2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar.
  3. Signera köpet med ditt mobila BankID.

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

 

Svea Bank

Ansök nu

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.