Begränsad framkomlighet till kliniken

Just nu pågår vägarbete på en del av Erikslustvägen och i rondellen Erikslustvägen-Köpenhamnsvägen. Det begränsar framkomligheten till kliniken från detta håll och vi rekommenderar er därför att ta en annan väg till oss. Arbetet väntas pågå till årsskiftet 24/25.

Skåne

AniCura Erikslust Veterinärklinik

Vi på Anicura Erikslust Veterinärklinik strävar alltid efter att ge våra kunder personlig service i kombination med förstklassig djursjukvård. Vi utför såväl medicinska utredningar som kirurgiska ingrepp i välutrustade lokaler med bl.a. digitalröntgen, ultraljud och eget laboratorium. Hos oss får ni ett personligt bemötande och omhändertagande. Varmt välkommen att boka din tid hos oss. Vi har mottagningstider både dagar och kvällar.

För djurägare

Välkommen till AniCura Erikslust Veterinärklinik

Boka tid nu
För veterinärer

Remittera en patient

Valpvaccination 299 :- (ord pris 520 :- )

Erbjudande på grundvaccination för din valp som är 12–13 veckor eller ca 1 år! Erbjudandet gäller kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller fram till sista juli.

Veterinärer med mångårig erfarenhet mitt i centrala Malmö.

Vi har specialiserat oss på undersökning och behandling av hundar, katter och mindre sällskapsdjur. På Anicura Erikslust Veterinärklinik arbetar veterinärer med lång erfarenhet, kompetens och intresse för såväl medicin som kirurgi. Här finns specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. På kliniken arbetar välutbildade djursjukvårdare, legitimerade djursjuksköterskor och en diplomerad hundfysioterapeut.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Kattdagar - Tisdagar fr.o.m 5/9

  • Viktkväll 26 Oktober

  • Reportage om övervikt hos djur

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.