Patient hos oss

Tillsammans för ditt djurs bästa

Här får du några goda råd och praktiska upplysningar inför ditt besök hos oss på AniCura Kalmarsunds Djursjukhus

  • Det är bra om du har med giltigt försäkringsbesked, eventuellt hundpass och legitimation. Stamtavla behövs inför besiktning, vaccination, ögonlysning och höftledsröntgen.
  • Vi vill att du har ditt djur kopplat eller i bur när ni kommer.
  • Det är bra om du kommer med en väl rastad hund, framförallt patienter som ska bli inskrivna och som stannar under dagen. Detta gäller dock inte om din hund eller katt ska undersökas med ultraljud, det är då viktigt att ha en välfylld urinblåsa, för att kunna utföra undersökningen på ett korrekt sätt.
    Anmäl dig i receptionen när du kommer.
  • Viktigt: Kommer du med ett djur med misstänkt smitta, ex diarré, kräkningar, klåda eller hosta? Låt då ditt djur stanna i bilen eller ute medan du anmäler dig i receptionen. Du får sedan gå in via en "egen" entré, utan att möta andra djur. 
  • Ev återbud lämnas så snart som möjligt. Återbud inkomna senare än 24 h och ej avbokade tider debiteras. Återbud lämnas via vår växeltelefon.

 

 

Vårt laboratorium

Provsvaren ger oss värdefull information om ditt djurs hälsotillstånd, och är ofta helt avgörande för vidare behandling och medicinering.

Hos oss får uppfödare 15% på utvalda förebyggande tjänster.

För att kunna få rabatt så krävs att din kennel eller katteri är registrerat i SKK eller SVERAK. Du måste ta med ditt registreringsbevis till kliniken för att erhålla dina 15 % rabatt.

Donationer och gåvor

Donationer och gåvor har genom åren haft stor betydelse för utvecklingen av djursjukvården på AniCura Kalmar Djurklinik. Gåvorna har inneburit att vi har kunnat investera i utrustning och utbildning och därmed kunna se till att våra patienter får bästa möjliga vård.
Läs mer om hur du kan ge en gåva till djursjukhuset

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.