Betalning

Hos oss på AniCura Bohusläns Djursjukhus kan du betala med kredit/betalkort eller Swish. Vi erbjuder fakturering via Svea Bank. Vi tar ej emot kontanter.

Är din hund eller katt försäkrad?

Då kan du själv avgöra om du vill ha hjälp med att reglera din faktura mot ditt försäkringsbolag, en så kallad direktreglering. En direktreglering innebär att du bara betalar din självrisk (oftast en fast grundsjälvrisk och sedan en rörlig del). Resten av summan regleras direkt med ditt försäkringsbolag.

Då det tar oss tid att kontakta försäkringsbolagen och specificera kostnader och fakturera dem tar vi ut en avgift för detta på för närvarande 200 kr. Observera att viss väntetid kan förekomma då vi måste vänta på svaret från försäkringsbolaget. Försäkringsbolagen har öppet sin direktreglering vardagar kontorstid.

För att kunna hjälpa dig med en direktreglering är det viktigt att du meddelar försäkringsbolag och försäkringsnummer i samband med registreringen i receptionen. Ta gärna med dig gällande försäkringsbrev. Om du är osäker på försäkringens villkor eller giltighet, kontakta alltid ditt försäkringsbolag innan besöket.

Observera att det inte alltid går att direktreglera trots att ditt försäkringsbolag har sin direktreglering öppen. Försäkringstekniska eller veterinärmedicinska orsaker kan göra det svårt för försäkringsbolaget att reglera skadan direkt. Du får då betala alla kostnader själv, för att sedan skicka in din skadeanmälan till ditt försäkringsbolag. Vanligtvis betalar de sedan ut ersättningen till dig inom ett par veckor.

Oförsäkrad?

Är din hund eller katt oförsäkrad betalar du vid inskrivningen 30-50% av den uppskattade kostnaden. Resterande belopp betalas när besöket är klart eller när djuret hämtas.

Svea Bank

Dela upp din betalning med Svea bank. Man är inte alltid ekonomiskt förberedd på djursjukvård, därför har du möjlighet att få hjälp med finansieringen via Svea bank. Läs mer här

Agriakortet

Vill du ha hjälp med att dela upp kostnaden för ditt djurs veterinärvård? Genom Agriakortet kan du välja en rad olika betalningslösningar utifrån vad som passar din situation bäst. Du kan exempelvis välja att skjuta upp din betalning. 

Du kan enkelt ansöka redan idag på Agrias hemsida.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.