Karriär hos oss på AniCura Bagarmossens Djursjukhus

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är djursjukhus med stort hjärta och ca 200 engagerade medarbetare. Vi är inriktade på akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård och vi är det enda djursjukhuset i Stockholmsområdet som är öppet dygnet runt året om. Det gör att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig, oavsett om du är erfaren eller ny.

Prespecialisten

Snabbaste vägen till steg 1-examen! Vi erbjuder varje år ett begränsat antal nyexaminerade veterinärer* möjligheten att gå ett klinikbaserat, handledarlett utbildningsprogram - Prespecialisten. Programmet är speciellt framtaget för att ge de antagna det bästa stödet under sin steg 1-utbildning och de bästa förutsättningarna att bli framgångsrika specialister. Läs mer och ansök här.

*eller de veterinärer som tidigare har jobbat med veterinära arbetsuppgifter eller med smådjur men inte har specialistutbildning.

Vill du bli en av oss?

Vi vill vara den bästa arbetsplatsen med de bästa cheferna, riktigt bra arbetsmiljö och en personalgrupp som verkligen trivs med att komma till jobbet. Parallellt arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten som drivs och initieras av oss alla på djursjukhuset. Det innebär att vi arbetar för att få bort flaskhalsar och onödiga moment till förmån för att hjälpa de sjuka djuren på allra bästa sätt.

Låter Regiondjursjukhuset Bagarmossen som en arbetsplats för dig?

Vi rekommenderar att du lägger upp din profil med CV på vår rekryteringssida för att kontinuerligt få information om våra lediga tjänster.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.