Betalning och direktreglering

När ditt besök är klart är det dags för betalning, du kan endast betala med betal/kreditkort eller Swish. Vi har ej möjlighet att ge ut faktura eller att ta emot kontant betalning.

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa till med så kallad direktreglering. Detta hälper vi er endast med vid större operationer och kostnader.

Vi skickar då in dagens kvitto till ditt försäkringsbolag och får tillbaka ett svar på hur mycket de ersätter. Detta innebär att du betalar din fasta självrisk och eventuella rörliga självrisk till oss vid besöket. Resten av kostnaderna för ditt besök betalar ditt försäkringsbolag direkt till oss. Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. På försäkringsbrevet står försäkringsnummer samt villkor för den rörliga och fasta självrisken.

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolaget skickar då ut ersättningen direkt till dig. Tänk på de har olika lång handläggningstid. För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

Uteblivet besök debiteras!

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.