Kalmarsund

AniCura Högsby Djurklinik

Här på AniCura Högsby Djurklinik finns alla förutsättningar för att göra en grundlig undersökning av ditt djur när det behövs. Vi har narkosutrustning, ett eget mindre laboratorium och digital röntgenutrustning. Vi erbjuder friskvård, sjukvård och operationer som inte kräver att ditt djur behöver stanna över natten.

För djurägare

Välkommen till AniCura Högsby Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

0491- 204 55

Järnvägsgatan 8, 579 30 Högsby

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

På AniCura Högsby Djurklinik finns alla förutsättningar för att göra en grundlig undersökning av ditt djur om det behövs. Vi har narkos, ett eget mindre laboratorium, digital röntgenutrustning. Önskar du höftleds- och armbågsröntgen är du också mycket välkommen.

Vi erbjuder friskvård, sjukvård och operationer som inte kräver att ditt djur behöver stanna över natten. Behöver ditt djur vidare tillsyn och stanna över natten sker operationen hos våra kollegor på AniCura Kalmar Djurklinik

Tack vare personalens stora intresse för tandhälsa tar vi emot många patienter med tandproblem. Vi jobbar mycket med förebyggande munhälsa men har också utrustning och kompetens för att hjälpa till med svårare tandsjukdomar.

Vår historia

Högsby Djurklinik har funnits sedan början av 1980-talet. I slutet av 1980 talet började Lars-Eric Hellström och dåvarande Läckeby Djurklinik bemanna den lilla kliniken en dag i veckan för att sedan ta över djurkliniken i sin helhet 1990.

Första åren fanns kliniken i en källarlokal hos Tandläkare Elmborg för att i senare delen av 90-talet flytta in över cykelaffären som låg på Storgatan. Sedan 2013 finns vi i nuvarande lokaler vid torget på Järnvägsgatan.

Högsby Djurklinik är sedan 2012 en del av AniCura och sedan september 2016 en del av AniCura Kalmarsund.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.