Kalmarsund

AniCura Högsby Djurklinik

Här på AniCura Högsby Djurklinik finns alla förutsättningar för att göra en grundlig undersökning av ditt djur när det behövs. Vi har narkosutrustning, ett eget mindre laboratorium och digital röntgenutrustning. Vi erbjuder friskvård, sjukvård och operationer som inte kräver att ditt djur behöver stanna över natten.

För djurägare

Välkommen till AniCura Högsby Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

0491- 204 55

hogsby@anicura.se

Järnvägsgatan 8, 579 30 Högsby

Vägbeskrivning

50% rabatt på en allmän veterinärundersökning för din seniora hund eller katt

Missa inte tillfället att ligga steget före i upptäckten av åldersrelaterade symptom. I en allmän veterinärundersökning ingår en yttre undersökning av djuret, tandkoll, lyssna på hjärta, hullbedömning, bedömning av djurets allmäntillstånd och utvärdering av djurets rörlighet. För denna typ av bokning välkomnar vi alla katter från 10 år och hundar från 7 år. Regelbundna kontroller hjälper till med att upptäcka sjukdomar i ett tidigt skede. Erbjudandet gäller hela 1-28 mars.

På AniCura Högsby Djurklinik finns alla förutsättningar för att göra en grundlig undersökning av ditt djur om det behövs. Vi har narkos, ett eget mindre laboratorium, digital röntgenutrustning. Önskar du höftleds- och armbågsröntgen är du också mycket välkommen.

Vi erbjuder friskvård, sjukvård och operationer som inte kräver att ditt djur behöver stanna över natten. Behöver ditt djur vidare tillsyn och stanna över natten sker operationen hos våra kollegor på AniCura Kalmar Djurklinik

Tack vare personalens stora intresse för tandhälsa tar vi emot många patienter med tandproblem. Vi jobbar mycket med förebyggande munhälsa men har också utrustning och kompetens för att hjälpa till med svårare tandsjukdomar.

Vår historia

Högsby Djurklinik har funnits sedan början av 1980-talet. I slutet av 1980 talet började Lars-Eric Hellström och dåvarande Läckeby Djurklinik bemanna den lilla kliniken en dag i veckan för att sedan ta över djurkliniken i sin helhet 1990.

Första åren fanns kliniken i en källarlokal hos Tandläkare Elmborg för att i senare delen av 90-talet flytta in över cykelaffären som låg på Storgatan. Sedan 2013 finns vi i nuvarande lokaler vid torget på Järnvägsgatan.

Högsby Djurklinik är sedan 2012 en del av AniCura och sedan september 2016 en del av AniCura Kalmarsund.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.