Betalning

Betalning sker i de allra flesta fall innan djuret lämnar kliniken. Här kan du läsa om vad som gäller och vilka alternativ som finns.

Din betalning

Vi önskar att våra kunder betalar med kredt-, betalkort eller Swish. Hos oss tar vi inte emot kontanter. Tack för ditt överseende med detta. Vi kan även hjälpa dig att ansöka om fakturabetalning som ger dig möjlighet att dela upp betalningen. 

Om du har ditt djur försäkrat betalar du i normalfallet till kliniken och skickar själv kvittot till försäkringsbolaget. Det tar som regel en till två veckor innan du får pengar tillbaka. Men det finns ett alternativ. Du kan välja att vi hjälper dig med s.k. direktreglering och då  betalar du endast den del av kostnaden som inte täcks av din försäkring.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat kan vi i samband med besöket ordna med en direktreglering. Vi skickar då in underlaget för besöket direkt till försäkringsbolaget och du betalar endast din självrisk. För denna service utgår en avgift om 200 kronor. Självrisken varierar mellan olika bolag och vi har ingen möjlighet att undersöka huruvida ditt djurs försäkring täcker besökets kostnader. Vår rekommendation är därför att ni själva tar kontakt med ert försäkringsbolag innan besöket och hör vad som gäller för just ert djur. 

Faktura eller delbetalning

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. I samarbete med Svea Ekonomi erbjuder vi flera olika möjligheter till delbetalning som gör det möjligt för dig själv att bestämma en betalningstakt som passar dig.  

Så funkar det:

  1. Ansök om faktura eller delbetalning i receptionen på din klinik eller via denna länk.
  2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar. 
  3. Signera köpet med ditt mobila BankID.

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Vara skriven i Sverige sedan minst ett (1) år. 

För prisuppgifter och kostnadsförslag vänligen kontakta oss på 0240-701 11 eller sänd ett mail till falun.bokning@anicura.se

 

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.