Dalarna

AniCura Ludvikakliniken

Hos oss på AniCura Ludvika kan du få hjälp med veterinärundersökningar, förbyggande vård som vaccinationer och kloklippning, samt enklare kirurgiska ingrepp och tandbehandlingar. På vår klinik har vi även utrustning för digitalröntgen, samt ett lab. I vår butik finns ett noga utvalt sortiment till din bästa vän. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt foder och kosttillskott.

För djurägare

Välkommen till AniCura Ludvikakliniken

Boka tid nu

Kontakt

0240-701 11

Köpmansgatan 28, 771 32 Ludvika

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

När du kommer till oss kan du känna att du och din fyrbenta vän är i goda händer

AniCura Ludvikakliniken öppnade i september 2012 och är en filial till AniCura Falu Djursjukhus. Här möts du av en familjär atmosfär med fokus på din kamrat.

Vi erbjuder veterinärundersökningar och förebyggande vård så som vaccinationer, kloklippning m.m. Kliniken är utrustad med digitalröntgen och lab. Vi utför enklare kirurgiska ingrepp som hon- och hankattskastreringar samt mindre tandingrepp.

Akuta sjukdomsfall hänvisas till AniCura Falu Djursjukhus.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.