Byggarbete pågår

Framöver kommer vi att dela området utanför kliniken med ett gäng härliga byggarbetare. Det kommer kanske att bli lite rörigt och parkeringen kommer tillfälligt att få byta plats. Följ bara skyltningen när ni kommer till oss så ska allt gå bra.

Arboga

AniCura Arboga Djurklinik

AniCura Arboga Djurklinik är en liten och personlig smådjursklinik. Vi har en operationsavdelning och utför de flesta kirurgiska ingrepp. Vi har digitalröntgen, tandröntgen, ultraljud och ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras.

För djurägare

Välkommen till AniCura Arboga djurklinik

Boka tid nu

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Vi som arbetar på AniCura Arboga Djurklinik är inriktade på att ge ditt djur en trygg och säkert vård hela vägen. I vårt team arbetar veterinärer tillsammans med erfarna legitimerade djursjukskötare och djurvårdare. Tillsammans tar vi emot hundar, katter och kaniner för behandling och förebyggande vård.

Inför ditt besök hos oss

  • Ta med försäkringsbrev
  • Ta med stamtavla/vaccinationskort/pass
  • Om din hund/katt har hosta, feber, klåda, kräkningar eller diarré, lämna kvar hunden/katten i bilen och kom in och anmäl dig i receptionen
  • Om din hund/katt ska opereras, blir röntgad, genomgå en ultraljudsundersökning, få lugnande eller ta blodprov ska djuret vara fastande när ni kommer in till oss
  • Om ni har en bokad tid för operation ser vi gärna att ni badar er hund/katt kvällen innan besöket
  • Läs mer om allmänna råd för besök på AniCura Här

Välkommen att kika in i vår djurbutik

I direkt anslutning till vår klinik har vi en välsorterad butik med det mesta för både friska och sjuka djur. 

Här hittar du bland annat foder från Specific och Royal Canin. Saknar du något foder från våra leverantörer? Fråga i receptionen så försöker vi lösa det till dig.Vi har även ett sortiment med vårdprodukter, fodertillskott, tandvårdsprodukter, godis, tuggben och leksaker mm till våra fyrbenta vänner!

I butiken går det bra att betala med kort eller swish. Vi är en kontantfri klinik. 

Beställ fästingpreparat

Beställ fästingpreparat till din hund eller katt här

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • AniCura Arboga Djurklinik bygger ut – blir dubbelt så stort

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.