Vägen utanför kliniken är tillfälligt avstängd

Tag avfart 136 (Folkparksmotet) från E18. Kör mot sjukhuset, vänster mot sjukhuset vid rödljusen, därefter direkt vänster igen in på Tegnérgatan, håll vänster där vägen delar sig. Åk under bron och direkt efter har ni AVC på höger sida. Se karta över tillfällig vägbeskrivning

Isabell Klasson
Djurvårdare

Isabell Klasson

Djurvårdare nivå 2
Djurvårdare

Isabell Klasson

Djurvårdare nivå 2

Specialitet

  • Specialintresse Exotiska djur
  • PR-ansvarig

Intresset för djur har alltid varit stort, det började redan i ung ålder.

Min djurkarriär började efter gymnasiet då jag fick en anställning på Skansen, här blev jag kvar i många år och jobbade med allt ifrån tama till vilda djur. Ju längre åren gick insåg jag att det var något annat jag ville göra, jag ville hjälpa sjuka djur!

Jag började då arbeta på djurkliniker runt om i Stockholm. Evidensia Roslagstull var en av klinikerna som jag arbetade på. Där inriktade jag mig på exotiska djur och fastnade framförallt för reptiler och fåglar. Därefter fick jag förfrågan att fortsätta min karriär på Universitetdjursjukhuset i Uppsala då en exoavdelning skulle etableras. Mitt specialområde där blev exosköterska men arbetade också med akutsjukvård och på andra avdelningar med hund och katt. Jag har därför erfarenhet av vård, provtagning och medicinering av både exotiska djur och andra smådjur.

Augusti 2022 började jag arbeta på AVC, så nu ser jag fram emot nya upplevelser och erfarenheter. Kanske får jag hjälpa just dig och ditt djur, hoppas vi ses! 

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.