Vägen utanför kliniken är tillfälligt avstängd

Tag avfart 136 (Folkparksmotet) från E18. Kör mot sjukhuset, vänster mot sjukhuset vid rödljusen, därefter direkt vänster igen in på Tegnérgatan, håll vänster där vägen delar sig. Åk under bron och direkt efter har ni AVC på höger sida. Se karta över tillfällig vägbeskrivning

Västerås

AniCura Aros Veterinärcentrum

Hos oss finns veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar varav flera medarbetare har ökad kompetens inom akutmedicin, anestesi (narkos), dermatologi (hud), kardiologi (hjärta), internmedicin, oftalmologi (ögon) och ortopedi (rörelser). Vi kan häjlpa ditt djur med allt från ID-märkning till avancerad kirurgi!

För djurägare

Välkommen till AniCura Aros Veterinärcentrum i Västerås

Boka tid för vaccination online

Kontakt

021-474 90 70

info.avc@anicura.se

Olof Palmes Torg 10, 723 34 Västerås

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Skapa remiss

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Mer än 700 års samlad erfarenhet av djursjukvård

Vi sätter alltid djuret i första rummet, men glömmer aldrig ägaren. Kärleken till våra fyrbenta vänner har fått oss att välja det här jobbet och den genomsyrar allt vi gör. Genom varmt bemötande, rutin och kompetens ser vi till att djuren alltid är i goda händer.

Vi har stor kompetens inom hältutredningar och -åtgärder (ortopedi/artroskopi, TPLO-operationer mm), ögonsjukdomar – och operationer (oftalmologi), hud-, öron- och tasssjukdomar & -åtgärder (dermatologi), hjärtutredningar (kardiologi), internmedicin och akutsjukvård.

Självklart finns vi där för ditt djur och dig vid alla problem och för profylax. I våra ljusa fina lokaler finns allt från akutmottagning och poliklinik till operation och tandavdelning.

Välkommen in i vår butik

I direkt anslutning till väntrummen och receptionen finns vår butik där vi säljer allt ifrån klotänger och fästingplockare till bandagematerial och foder. Vi är återförsäljare av hund- och kattfoder från Hill´s, Royal Canin och Specific.  Våra duktiga kostrådgivare hjälper dig att hitta rätt foder till just ditt djur. I butiken kan du även köpa kosttillskott och medicinska schampon och andra hudvårdsprodukter.

Saknar du något i vår butik? Tveka inte att säga till så försöker vi ta hem det ni som kunder önskar. Vår butik finns till för att underlätta för dig vid ditt besök och vår målsättning är att du ska få med dig allt du behöver för vården av ditt djur i hemmet.

Vi är en specialistklinik som är öppen för alla!

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Sommarens öppettider 2022

  • Grattis Anette, auktoriserad ögonlysare

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Våra medarbetare