Västerås

AniCura Aros Veterinärcentrum

Hos oss finns veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar varav flera medarbetare har ökad kompetens inom akutmedicin, anestesi (narkos), dermatologi (hud), kardiologi (hjärta), internmedicin, oftalmologi (ögon) och ortopedi (rörelser). Vi kan hjälpa ditt djur med allt från ID-märkning till avancerad kirurgi!

För djurägare

Välkommen till AniCura Aros Veterinärcentrum i Västerås

Boka tid nu
För veterinärer

Remittera en patient

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Mer än 700 års samlad erfarenhet av djursjukvård

Vi sätter alltid djuret i första rummet, men glömmer aldrig ägaren. Kärleken till våra fyrbenta vänner har fått oss att välja det här jobbet och den genomsyrar allt vi gör. Genom varmt bemötande, rutin och kompetens ser vi till att djuren alltid är i goda händer.

Vi har stor kompetens inom hältutredningar och -åtgärder (ortopedi/artroskopi, TPLO-operationer mm), ögonsjukdomar – och operationer (oftalmologi), hud-, öron- och tasssjukdomar & -åtgärder (dermatologi), hjärtutredningar (kardiologi), internmedicin och akutsjukvård.

Självklart finns vi där för ditt djur och dig i alla lägen. I våra ljusa fina lokaler finns allt från akutmottagning och poliklinik till operation och tandavdelning.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Nu utökar vi online bokningarna, allt för att underlätta för dig som kund!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.