Vägen utanför kliniken är tillfälligt avstängd

Tag avfart 136 (Folkparksmotet) från E18. Kör mot sjukhuset, vänster mot sjukhuset vid rödljusen, därefter direkt vänster igen in på Tegnérgatan, håll vänster där vägen delar sig. Åk under bron och direkt efter har ni AVC på höger sida. Se karta över tillfällig vägbeskrivning

Anna  Birath
Djursjukskötare

Anna Birath

Legitimerad djursjukskötare
Djursjukskötare

Anna Birath

Legitimerad djursjukskötare

Specialitet

  • Tandsköterska
  • Foderansvarig

Utbildning

  • Leg. Djursjukskötare

Jag arbetade på djursjukhuset i Strömsholm åren 1990-2006, verksam på alla avdelningar. Den största delen av tiden arbetade jag som nattsköterska och tog hand om alla akut sjuka djur och de som var inskrivna för vård. Det innebar både intensivvårds- och narkosövervakning av de riktigt sjuka djuren samt kontinuerlig kontroll av redan inskrivna djur. Från år 2006 till 2013 jobbade jag på filialen Djurkliniken Västerås.

Jag har gått många fortbildningar under mina år som djursjukskötare. Bland annat har jag uppdaterats om näringslära, röntgenundersökningar, anestesi, laboratorieverksamhet och hudsjukdomar.

Jag tycker fortfarande att det är lika roligt att hjälpa djuren och er djurägare!

Själv har jag nu två springer spaniel tikar. Vi tillbringar vår lediga tid med lydnadsträning, turer i utställningsringen och i skogen, med jaktträning och viltspår.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.