Stockholm

AniCura Animalen Södertälje

AniCura Animalen Södertälje utför såväl medicinska utredningar som kirurgiska ingrepp i välutrustade lokaler med bl.a. digitalröntgen, ultraljud och eget laboratorium. Animalen har även en rehab-avdelning med egen Water Walker-anläggning. För djur med misstänkt smittorisk har vi en enskild isoleringsavdelning. På tandvårdsavdelningen behandlas bl.a. tandsten, tandlossning och tandfrakturer.

För djurägare

Välkommen till AniCura Animalen Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

08 - 550 88 666

animalen.receptionen@anicura.se

Morabergsvägen 16, 15242 Södertälje

Vägbeskrivning

50% rabatt på en allmän veterinärundersökning för din seniora hund eller katt

Missa inte tillfället att ligga steget före i upptäckten av åldersrelaterade symptom. I en allmän veterinärundersökning ingår en yttre undersökning av djuret, tandkoll, lyssna på hjärta, hullbedömning, bedömning av djurets allmäntillstånd och utvärdering av djurets rörlighet. För denna typ av bokning välkomnar vi alla katter från 10 år och hundar från 7 år. Regelbundna kontroller hjälper till med att upptäcka sjukdomar i ett tidigt skede. Erbjudandet gäller hela 1-28 mars.

Ett litet djursjukhus med stora möjligheter

AniCura Animalen Södertälje utför såväl medicinska utredningar som kirurgiska ingrepp i välutrustade lokaler med bl.a. digitalröntgen, ultraljud och eget laboratorium. Animalen har även en rehab-avdelning med egen Water Walker-anläggning. För djur med misstänkt smittorisk har vi en enskild isoleringsavdelning. På tandvårdsavdelningen behandlas bl.a. tandsten, tandlossning och tandfrakturer. Vi är ett framstående djursjukhus som alltid sätter patieten som vår första prioritet. Hos oss behandlas  ca 17 000 besök per år.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Behöver din hund ögonlysas eller har ditt djur besvär från sina ögon?

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.