Betalning

Här kan du läsa om vad som gäller avseende betalning och vilka alternativ du har om ditt djur är försäkrat. Hos oss kan du betala med kort, Swish eller avbetalning/delbetalning genom Svea Bank.

Betalning

Du betalar alltid efter ditt besök när vi vet vilka behandlingar och eventuella provtagningar som utförts. Du kan betala med kort eller swish, vi tar inte emot kontanter.  Du kan även betala med Agriakortet, du har då möjlighet att skjuta upp betalningen och dela upp den enligt en lämplig plan för din situation. Läs mer om Agriakortet på agrias hemsida. Vi kan även erbjuda delbetalning via Svea Bank. 

Direktreglering

Om ditt djur är försäkrat och summan för besöket överstiger din självrisk så hjälper vi gärna till med direktreglering mot försäkringsbolaget. Detta är ett vanligt sätt att betala på som innebär att du som djurägare slipper ligga ute med pengar under den tid som det tar att göra en reglering med försäkringsbolaget i efterhand (detta är olika beroende på vad försäkringsbolagen har för handläggningstid).

Direktreglering innebär att du endast betalar din självrisk vid besöket som oftast består av en fast och en rörlig del som finns specificerad på ditt försäkringsbrev. Försäkringsbolagen har öppet för direktreglering på vardagar under kontorstid.

Vi tar ut en summa på för närvarande 250 kr för att hjälpa till med direktregleringen, denna summan täcks inte av försäkringen.

Vid en direktreglering behöver vi ha ditt försäkringsnummer, men ta gärna med ditt försäkringsbrev om det skulle uppkomma oklarheter. Om du är osäker på vad som täcks av din försäkring kontakta gärna försäkringsbolaget för information innan besöket.

Väljer du att inte göra en direktreglering hos oss så betalar du hela ditt besök och sedan får du med dig underlag för skadeanmälan hem för att själv kunna skicka in den till ditt försäkringsbolag. Vanligtvis betalar de sedan ut ersättningen till dig inom ett par veckor.

Delbetalning eller faktura genom Svea Bank

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning via Svea ekonomi gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Du kan göra en ansökan via denna länk eller direkt hos oss på djursjukhuset.  

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att få din kredit beviljad behöver du uppfylla följande krav:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

 

Faktura eller delbetalning genom Svea Bank

Ansök är

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.