Östergötland

AniCura Norsholms Djursjukhus

Vi är ett specialiserat djursjukhus med stor kompetens och kunskap inom kirurgi och medicin samt högt fokus på akut djursjukvård. Det är viktigt för oss med ett personligt bemötande, vilket är lättare på ett mindre djursjukhus med hög service- och kunskapsnivå.

För djurägare

Välkommen till AniCura Norsholms Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

011- 36 85 85

Biskop Henriks väg 6, 617 92 Norsholm

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Ett mindre djursjukhus med stora möjligheter

På djursjukhuset finns många olika avdelningar, bland annat för poliklinisk vård, kirurgi, röntgen, ultraljud och stationärvård. Vi har dessutom ett eget laboratorium där vi kan få snabba provsvar, vilket underlättar diagnostiseringen och behandlingen av ditt djur. I butiken säljer vi medicinska foder till både hundar och katter samt ett stort urval av djurvårdsartiklar.

Vi tar årligen emot cirka 8000 patienter. Den största delen utgörs naturligtvis av hundar och katter, men även mindre sällskapsdjur kommer till oss.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Nya öppettider på rehab

  • Valpkampanj 1-31 maj

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.