Östergötland

AniCura Norsholms Djursjukhus

Vi är ett specialiserat djursjukhus med stor kompetens och kunskap inom kirurgi och medicin samt högt fokus på akut djursjukvård. Det är viktigt för oss med ett personligt bemötande, vilket är lättare på ett mindre djursjukhus med hög service- och kunskapsnivå.

För djurägare

Välkommen till AniCura Norsholms Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

011- 36 85 85

norsholm@anicura.se

Biskop Henriks väg 6, 617 92 Norsholm

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Skapa remiss

50% rabatt på en allmän veterinärundersökning för din seniora hund eller katt

Missa inte tillfället att ligga steget före i upptäckten av åldersrelaterade symptom. I en allmän veterinärundersökning ingår en yttre undersökning av djuret, tandkoll, lyssna på hjärta, hullbedömning, bedömning av djurets allmäntillstånd och utvärdering av djurets rörlighet. För denna typ av bokning välkomnar vi alla katter från 10 år och hundar från 7 år. Regelbundna kontroller hjälper till med att upptäcka sjukdomar i ett tidigt skede. Erbjudandet gäller 1-28 mars.

Ett mindre djursjukhus med stora möjligheter

På djursjukhuset finns många olika avdelningar, bland annat för poliklinisk vård, kirurgi, röntgen, ultraljud och stationärvård. Vi har dessutom ett eget laboratorium där vi kan få snabba provsvar, vilket underlättar diagnostiseringen och behandlingen av ditt djur. I butiken säljer vi medicinska foder till både hundar och katter samt ett stort urval av djurvårdsartiklar.

Vi tar årligen emot cirka 8000 patienter. Den största delen utgörs naturligtvis av hundar och katter, men även mindre sällskapsdjur kommer till oss.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Nya öppettider på rehab

  • Kliniken stängd 29/2-2024

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.