Betalning

När ditt besök är klart är det dags för betalning. Här på AniCura Djurdoktorn i Linköping kan du betala med kort, Swish eller delbetalning/faktura genom Svea Bank.

Direktreglering

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa till med direktreglering efter besöket.

Vi skickar då in dagens kvitto till ditt försäkringsbolag och får tillbaka ett svar på hur mycket de ersätter. Detta innebär att du betalar din fasta självrisk och eventuella rörliga självrisk till oss vid besöket. Resten av kostnaderna för ditt besök betalar ditt försäkringsbolag direkt till oss.

Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. På försäkringsbrevet står försäkringsnummer samt villkor för den rörliga och fasta självrisken. Vi debiterar en avgift i samband med direktreglering.  

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolaget skicka då ut ersättningen direkt till dig. Tänk på de har olika lång handläggningstid.

För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

Agriakortet

Vill du ha hjälp med att dela upp kostnaden för ditt djurs veterinärvård? Genom Agriakortet kan du välja en rad olika betalningslösningar utifrån vad som passar din situation bäst. Du kan exempelvis välja att skjuta upp din betalning i upp till 4 månader, eller delbetala räntefritt upp till 12 månader, med en kreditgräns upp till 100 000 kr.

Du kan enkelt ansöka redan idag. Receptionen hjälper dig.

Faktura eller delbetalning via Svea Bank

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

  1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på din klinik eller via denna länk
  2.  Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar.
  3. Signera köpet med ditt mobila BankID

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år 
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

Faktura eller delbetalning genom Svea Bank

Ansök är

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.